• Sold

Clausstraat bnr. 6 4491 Wissenkerke Wissenkerke

Hightlighted features

  • 98 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 429,000 v.o.n.

Sales history

Listed since
July 13, 2022
Date of sale
March 16, 2023
Term
8 months

Description

In de nieuwe wijk 'Natuurlijk Wissenkerke' laten wij u kennismaken met de 6 levensloopwoningen van nieuwbouwplan Emmahof, Het nieuwe woonplan met 6 levensloopwoningen biedt ongekend woonplezier voor wie graag wil genieten van rust en natuur. Het volledige woonprogramma is op de begane grond aanwezig. De, in totaal 6, woningen hebben een brede plattegrond en tevens is er nog een ruime boven verdieping waardoor er diverse indelingsmogelijkheden zijn. Ook hebben de woningen een zongerichte achtertuin op het westen met een aparte buitenberging. Kavel grootte bouwnummer 6 is ca. 271 m2.

De rust en ruimte in en rond Wissenkerke doen niet vermoeden dat het de hoofdplaats en het bestuurlijk centrum van de gemeente Noord-Beveland is. Het dorp is centraal gelegen op het eiland en is een ideaal begin en eindpunt voor prachtige wandelingen en mooie fietstochten. Een heerlijke plek aan de rand van het dorp! De woning van uw toekomst. Fijn wonen voor vandaag, morgen en overmorgen. Natuurlijk dragen we allemaal graag bij aan het verduurzamen van onze leefomgeving. De woning voldoet daarom niet alleen aan uw woonbehoefte maar ook aan de vraag naar verduurzaming in de toekomst.

Deelproject Emmahof bestaat uit een 6-tal geschakelde en energiezuinige levensloopwoningen. De woningen zijn allen ruim opgezet in een fraaie architectuur. Er is sprake van een speels gevelplan en ook zijn er diverse opties mogelijk. Doordat de raampartijen aan de achterzijde van de woningen tot op de grond loopt geeft dat een fraai uitzicht op de achtertuin. Aan de voorzijde van de woning is de woonkeuken, deze kunt u geheel naar eigen wens nog invullen. Op de 1e verdieping is een open ruimte welke naar eigen voorkeur valt in te delen. De mogelijkheid bestaat om hier bijvoorbeeld een ruime slaapkamer met badkamer te realiseren. De woning wordt geleverd inclusief sanitair maar exclusief keuken.

De woning wordt verwarmd middels vloerverwarming en een warmtepomp. Op het dak van de woning liggen diverse zonnepanelen. De woningen zijn geplaatst in een ruim opgezette woonstraat met solitaire bomen en voorzien van charmante voortuinen alsook royale achtertuinen.

Noord-Beveland is in veel opzichten een verrassende ontdekking en ligt te midden van de mooiste natuurgebieden!
Wandelen, watersporten of een dagje poedelen in het ondiepe water van het Veerse Meer.

Graag geven wij toelichting over de exacte locatie, de vrije nummers en overige zaken die bij de aankoop van een woning op Emmahof van belang kunnen zijn.

De woningen worden gebouwd onder de Woningborg Garantie- en waarborgregeling. Deze beschermt kopers van nieuwe woningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering.

Deze presentatie betreft een algemene beschrijving van het plan. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van deze internetpresentatie. De gemelde prijs betreft een vanaf prijs. Voor een volledig en juist beeld van de individuele woningen dient u de brochure door te nemen. Daarnaast bent u uiteraard van harte welkom op ons kantoor voor een persoonlijk gesprek. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 429,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 4,378
Original asking price
€ 419,000 vrij op naam
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, semi-detached residential property
Building type
New property
Year of construction
2022
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
98 m²
External storage space
5 m²
Volume in cubic meters
350 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
2 stories
Facilities
Mechanical ventilation, TV via cable and solar panels

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
Heat pump

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, in residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden, front garden and side garden

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.