• Sold

Meelstraat 22 4301 EC Zierikzee Zierikzee binnen de vesten

Hightlighted features

  • 90 m² living area
  • 56 m² plot size
  • 2 bedrooms
Map
€ 225,000 k.k.

Sales history

Listed since
April 24, 2021
Date of sale
May 25, 2021
Term
4 weeks

Description

**VERKOOP BIJ INSCHRIJVING. De verkoop van deze woning zal plaatsvinden via een verkoop bij inschrijving tot uiterlijk woensdag 12 mei 12.00 uur. Er zijn in goed overleg met de verkoper een tweetal kijkdagen georganiseerd, beide dagen zitten helaas al vol. U kunt zich nog wel aanmelden zodat wij u op een reservelijst plaatsen dat wanneer er iemand zich afmeld, dat u mogelijk in deze plaats kunt**

Binnen het historische stadscentrum van Zierikzee bevindt zich dit voormalig pakhuis. In2007 is het door de huidige eigenaar volledig gerenoveerd tot een sfeervolle multifunctionele woning. Met veel passie en geduld zijn alle faciliteiten nieuw aangelegd; van waterleidingen tot riolering en van elektra tot een luchtcirculatiesysteem. Er zijn hoogwaardige materialen gebruikt met merken als Boffi, Dornbracht en Duravit. De liefde die de eigenaar voor het pand heeft, komt o.a. tot uiting in de warme en rustige sfeer, natuurlijke materialen zijn geïntegreerd en originele elementen zijn hergebruikt. Zo is de vloer op de eerste verdieping samengesteld uit originele vloerdelen van het pakhuis en is op de bovenste verdieping de hijsbalk nog aanwezig waar de goederen door luiken omhoog werden getakeld. Deze opening is nog aanwezig, afgedekt met een stevig plexiglas, dit geeft extra lichtinval en een gevoel van ruimte en verbinding.

Begane grond
Dat dit object vroeger een pakhuis is geweest, is nog steeds te zien bij binnenkomst. Zo lees je het pakhuisnummer boven de houten harmonicadeuren. Hierachter schuilt een fraaie glazen pui met dubbele deuren die toegang bieden tot een multifunctionele ruimte. De huidige bestemming is gemengd, hierdoor zijn er diverse mogelijkheden op de begane grond zoals een kantoor aan huis, een atelier of galerij of als bergruimte / opslag. In deze ruimte zijn leidingen aanwezig voor het plaatsen van een kitchenette. Achter een schuifdeur bevindt zich een hal met toegang tot een ruim toilet met fontein en de vaste trap naar de verdieping. Eveneens bevinden zich achterin een bijkeuken met de cv-opstelling (Intergas ’09) en een vaste schuifkast wand.

Eerste verdieping
De woonkamer met fraaie houten vloerdelen afkomstig uit het pakhuis en het balkenplafond, zorgen voor een warme sfeer. De zitkamer aan de straatkant is ingericht met een sfeervolle houtkachel en een houten schuifpaneel waarin zich de tv/computer bevindt. Zo kan er enerzijds tv gekeken worden in de woonkamer en anderzijds gewerkt worden aan de eettafel. Aan de achterzijde is de keuken (Boffi) gesitueerd met aanrechtblad in rechte opstelling en is voorzien van inbouwapparatuur waaronder een 6-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast met vriesvak. Verder is er een open vaste trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping
De overloop is een lichte ruimte, dat komt mede door de brede dakkapel met kunststof kozijnen en een tweetal Velux dakramen. Een leuk detail is dat op deze verdieping de dakspanten in het zicht zijn gebleven. De overloop is in gebruik als een open slaapkamer met vaste kasten en tweede slaapkamer achter een schuifdeur. Deze tweede slaapkamer heeft via een plexiglas in vloer (een voormalige luik) een verbinding met de woonkamer. Aan de andere zijde van de overloop is de badkamer gesitueerd die voorzien is van een ligbad, ruime inloopdouche, wandcloset en een fraai wastafelmeubel met voldoende bergruimte.

Bestemmingsplan
Gemengde doeleinden met gebruik als kantoor, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, wonen en bedrijfsactiviteiten als bedoeld in categorie 1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten. Detailhandel is hier niet toegestaan.

Algemeen
Het huis is uitzonderlijk goed geïsoleerd, dit drukt de maandelijkse energiekosten. De lucht in de woning wordt constant geventileerd waardoor er een prettige en gezonde leefomgeving ontstaat.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 225,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,500
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1800
Specific
Protected townscape or village view (permit needed for alterations)
Type of roof
Gable roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
90 m²
Other space inside the building
47 m²
Plot size
56 m²
Volume in cubic meters
430 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of stories
3 stories

Energy

Provisional energy label
F What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler
CH boiler
2009

Cadastral data

ZIERIKZEE L 2480
Cadastral map
Area
56 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In center
Involved real estate agent

VastgoedPRO selling agent

Sturm Makelaars

Call 0111 411 114

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.