• Sold

Leenmanhof 23 8064 KA Zwartsluis Achter het Singel

Hightlighted features

  • 116 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 475,500 v.o.n.
Part of project Agnietenhof, Zwartsluis

Sales history

Listed since
November 17, 2020
Date of sale
January 15, 2021
Term
8 weeks

Description

Penthouse - bouwnummer 7
Bouw gestart oktober 2020

Wonen tussen de rietvelden van de Weerribben-Wieden en het hart van Zwartsluis?
Midden in het dorp, op de plek waar voorheen de mulo stond, verschijnt de Agnietenhof. In deze sfeervolle woonwijk worden elf woningen en zeven appartementen (waarvan 2 penthouses) gebouwd in karakteristieke Delftse Schoolstijl.

DELFTSE SCHOOL ARCHITECTUUR
Agnietenhof wordt gerealiseerd op de plek waar zich voorheen het markante gebouw van de mulo bevond. Rondom het gebouw liep water, aan de oevers stonden grote bomen en het gebouw zelf werd gekenmerkt door de karakteristieke Delftse Schoolstijl. Een uniek plaatje dat hoorde bij Zwartsluis. Omdat we deze historie niet verloren willen laten gaan, komt de Delftse Schoolstijl terug in de nieuwe woningen en appartementen. Deze traditionele stijl, die begin twintigste eeuw ontstond rondom de Delftse hoogleraar Granpré Molière, geeft Agnietenhof een gezicht dat past bij de rest van Zwartsluis. Loopt u door de straten, dan lijkt het net alsof de wijk er altijd heeft gestaan.

PENTHOUSE
5 appartementen (verkocht) en 2 penthouses (te koop)
Het markante appartementengebouw staat op de kop van het schiereiland. Alle appartementen beschikken over een leefruimte aan deze zijde, waardoor u vanuit uw luie stoel van een prachtig uitzicht over het (vaar)water geniet. Met mooi weer lekker buiten zitten? U heeft hier uw eigen terras of balkon.

Het appartementengebouw is een uiterst veilig en comfortabel gebouw. Alle appartementen worden via het centrale trappenhuis met lift ontsloten. Ook de bergingen zijn inpandig. Op de 2e verdieping zijn 2 penthouses bedacht met ruime terrassen (25 - 28 m2). De penthouses zijn ca. 130 m2. Eén penthouse heeft zelfs 2 buitenruimtes / terrassen.

U kunt uw auto voor de deur parkeren en u beschikt op de begane grond over een eigen berging, waardoor u nooit ruimte tekortkomt. In de hal bevindt zich zowel een trappenhuis als een lift. Handig, zeker als u net boodschappen heeft gedaan of slecht ter been bent.

VLOERVERWARMING EN VLOERKOELING
Op het (platte) dak van het gebouw worden zonnepanelen aangebracht waardoor het gebouw uiterst energiezuinig wordt. Dit in combinatie met de warmtepomp met vloerverwarming en vloerkoeling maakt het gebouw zeer comfortabel.

ZONNEPANELEN
Energie wordt opgewekt met behulp van zonnepanelen. Zonnepanelen zijn milieuvriendelijk en goed voor uw portemonnee. U wekt er uw eigen, duurzame stroom mee op. Zo houdt u de verbruikskosten laag. Afhankelijk van het aantal zonuren kan de opbrengst hoger of lager uitvallen.

IJSSELLAND ONTWIKKELING
Prettig wonen, je ergens 'thuis voelen', op je plek zijn. Dat is wat iedereen graag wil. De bedrijfsfilosofie van IJsselland Ontwikkeling is exact op die aspecten van vastgoedontwikkeling gericht. Zij ontwikkelen wonen met een meerwaarde in een complete, aangename leefomgeving. Zij creëren plekken waar het goed leven is. In de ruimste zin van het woord.

WONEN IN ZWARTSLUIS
In de achtertuin van nieuwbouwwijk Agnietenhof liggen de smalle straatjes van het oude Zwartsluis. Wanneer u de deur uitstapt, loopt u zo het centrum in. Hier vindt u een supermarkt en sfeervolle speciaalzaken. Zin in een avondje uit? Zwartsluis herbergt veel leuke restaurants en cafés. Met een beetje geluk kijkt u tijdens het eten uit over het water. Basisscholen, voetbal- en tennisvelden, jachthavens en zelfs een eigen zwembad, Zwartsluis heeft het allemaal. Maar ook in de omgeving valt van alles te beleven. Hasselt ligt op tien minuten rijden en steden als Meppel, Zwolle en Emmeloord zijn dichtbij. Met de auto of bus bent u er zo. Leuke bijkomstigheid is dat u onderweg prachtige natuur tegenkomt!

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 475,500 vrij op naam
Asking price per m²
€ 4,099
Status
Sold

Construction

Type apartment
Penthouse (apartment)
Building type
New property
Year of construction
2020
Accessibility
Disabled access friendly and accessible for seniors
Type of roof
Combination roof
Quality marks
Woningborg garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
116 m²
Other space inside the building
7 m²
Exterior space attached to the building
25 m²
Volume in cubic meters
440 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
3 stories
Located at
3rd floor
Facilities
Skylight, elevator, mechanical ventilation, TV via cable and solar panels

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
Complete floor heating and heat pump
Hot water
Electrical boiler

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, on navigable waterway, alongside water, in residential district and unobstructed surrounding view
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in
Facilities
Electricity
Insulation
Completely insulated

Garage

Type of garage
Parking place

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes
Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.