Rosenburglaan 216 4385 JM Vlissingen Rosenburg

Hightlighted features

  • 235 m² living area
  • 667 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map

Description

Aerssens en Partners biedt aan:
Een moderne en compleet uitgevoerde stadsvilla met alle woonruimtes en voorzieningen op de begane grond. Met Ca. 235 m² heeft deze woning een zeer riant woonoppervlak. De royale indeling biedt een optimaal wooncomfort tevens is werken aan huis een mogelijkheid. De vormgeving, grote raampartijen en indeling maken ook de verbinding tussen buiten en binnen erg uniek. Alle faciliteiten voor een privé wellness zijn aanwezig, een ruime sauna, een jacuzzi en voldoende ruimte voor een relaxruimte. Vanaf de straatzijde is de grootsheid van deze villa goed verborgen.

Deze villa ligt in de wijk Rosenburg, een wijk die goed bekend staat, een heerlijke plek is om te wonen en een perfecte uitvalsbasis is naar het centrum, de Boulevard, de zee, strand maar ook naar de rondweg naar de A58.
De villa met haar ranke voorgevel is zo op het 667 m² grote perceel gepositioneerd dat deze aan de straatzijde haar grootsheid nog niet laat zien. Maar als u de villa betreedt ervaart u pas hoe uniek is omgegaan met ruimtes, functies en licht. De architect heeft in zijn ontwerp vele doorkijkjes met (spiek)ramen in alle maten in de speelse indeling.

De indeling is als volgt:
Entreehal aan de rechterzijgevel, complete meterkast, garderobe en toiletruimte met toilet en fonteintje.
Vanaf de voorzijde naar achter toe zij alle aanwezige ruimtes achter elkaar gesitueerd. Aan de voorzijde is een moderne living met kamerbrede raampartij, accenten met antracietkleurige betonsteen muren en massief houten, gespijkerde vloer. Vervolgens komen we via een lange open gang in alle andere ruimtes. De gang met aan de tuinzijde grote raampartijen met schuifpui en zonnescreens accentueert het tuingerichte wonen.

De keuken heeft een bijzondere vorm. In een door glas afgescheiden afgeronde driehoeksvorm is er hier een keuken in een halfronde opstelling. Gerechten bereidend heeft u hier overzicht door de villa, heeft u contact met wat er daar gebeurt maar is er toch wat afscheiding. De keuken is een houten keuken en voorzien van een inductie kookplaat, oven, stoomoven, vaatwasser, ladekoelkast, Amerikaanse koelkast en kastruimte. De kranen zijn aangesloten op een Cooker en op een Grohe Blue-systeem (voor bruisend en gekoeld water).
Vanuit de keuken komt u ook in de compacte c.v.-ruimte met een Nefit Combi-ketel uit 2017, een bijkeuken waar de was-apparatuur staat opgesteld en in de rustig gelegen werkkamer die ontstaan is door de garage te halveren (nu werkkamer en berging).

Naast de keuken is een mooie open eetkamer. Hier wordt naast getafeld ook de dag besproken en het is een heerlijke plek om met laptop te werken met uitzicht door de grote raampartijen op de tuin. Let u hier ook op de metalen staanders. Deze fungeren namelijk tevens als verwarmings-element.
Vervolgens komen we langs 2 diepe slaapkamers van beiden ca. 21 m², een 2e toiletruimte, een royale badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, ligbad, spiegel met verlichting en 4-persoons-sauna. U hebt hier uw eigen wellness-ruimte. In het verlengde van de gang is er nog een 3e slaapkamer met schuifpui naar het terras en een werkhoekje (helemaal achter in de gang). Een extra blikvanger is de half ronde, tuingerichte hoofdkamer. Door de afwijkende vorm heeft deze een geheel eigen signatuur.

De omsloten tuin biedt veel privacy en is een heerlijke plek om te recreëren. Op de grote terrassen, omzoomd door enkele windvangende hagen kiest u voor een plek in de zon of schaduw. Het verdiepte terras is ook een heerlijke speelplek voor bijvoorbeeld de tafeltennistafel of een zwembad. In het houten tuinhuis bergt u alle tuinmeubelen en kussens op.
En dan is er ook nog de grote jacuzzi. In een op maat gemaakte ombouw kunt u met meerderen het hele jaar door genieten in het 35 graden warme water. Dit is een weldaad voor uw lichaam. In deze tuin komt u op alle fronten tot rust.

Deze compleet uitgevoerde villa biedt alle voorzieningen op de begane grond en een onderhoudsarme tuin en is hiermee met recht levensloopbestendig te noemen.

Deze zeer complete villa is uitgerust met vele extra's, zoals:
- Waterontharder
- Qooker Pro3 Vaq
- Grohe Blue (bruisend en gekoeld water)
- C.V.-ketel uit 2017
- Nieuwe deurhorren
- Elektrische screens
- Meterkast met voldoende groepen en krachtstroom
- Centraal stofzuigersysteem
- Buitenverlichting
- Afvoer in bestrating

Bouwjaar 1994
Verbouwing slaapkamers en badkamer in 2012
Vervanging C.V. en deels keukenapparatuur in 2017

De oplevering van de woning zal medio derde kwartaal 2022 zijn. Een en ander is afhankelijk van de voortgang van de bouw van de nieuwe woning van verkoper.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 735,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,128
Original asking price
€ 820,000 kosten koper
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Villa, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1994
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
235 m²
External storage space
8 m²
Plot size
667 m²
Volume in cubic meters
680 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath
Number of stories
1 story
Facilities
Alarm installation, outdoor awning, jacuzzi, mechanical ventilation and sliding door

Energy

Energy label
B What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit (gas-fired combination boiler from 2017, in ownership)

Cadastral data

VLISSINGEN H 1995
Cadastral map
Area
667 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Sheltered location and in residential district
Garden
Surrounded by garden

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage

Garage

Type of garage
Parking place

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Rosenburglaan 216

€ 735,000 k.k.