Vogelsbleek 18 A 6001 BE Weert Maaspoort

Hightlighted features

  • 175 m² living area
  • 403 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map

Description

Levensloop bestendig wonen in het centrum Weert? Of juist zelfstandig werkend aan huis? Dan is dit een woning die u gezien moet hebben!

In het centrum van Weerter biedt Dwars Makelaars u deze multifunctioneel inzetbare woning aan. Voorzien van een royale aanbouw biedt deze woning u enerzijds de mogelijkheid om wonen en werken te combineren, bijvoorbeeld in de vorm van een kantoor aan huis. Anderzijds is de woning juist uitstekend levensloopbestendig te bewonen. En dat alles op loopafstand van alle voorzieningen!

De woning is gelegen op een prachtige hoekpositie op een kavel van ruim 400 m2. Dit is mogelijk door de onder architectuur gerealiseerde aanbouw aan de zijkant van de woning. Deze moderne aanbouw is door de huidige eigenaren in gebruik geweest als kantoorruimte van de eigen onderneming. Door de speelse indeling van de ruimte is deze naast gebruik als kantoorruimte ook geschikt als zeer ruime slaapkamer op de begane grond. Doordat er in de naastgelegen bijkeuken aansluitingen liggen voor het realiseren van een badkamer is deze woning dus ook op lange termijn levensloopbestendig te bewonen.

Daarnaast is deze ruimte ideaal geschikt om te gebruiken als bedrijfsruimte voor een aan huis gebonden beroep. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden binnen het bestemmingsplan "Woongebieden 2019". De entree geeft bezoekers bij gebruik als bedrijfsruimte de mogelijkheid om het kantoordeel te bereiken zonder dat hiervoor de gezinswoning dient te worden betreed. De woning is gelegen aan een parallelweg. De parkeerplaats op eigen terrein biedt plaats aan 3 auto's.

De modern vormgegeven twee-onder-een-kapwoning kent op de begane grond verschillende ruimtes. In de basiswoning is er de entree, woonkamer en open keuken. De keuken is voorzien van een lichte hoekopstelling met een RVS-fornuis met oven. De aanbouw biedt plaats aan de ontvangsthal met toegang tot het kantoordeel. De wanden zijn uitgevoerd met glad stucwerk. Tevens is vanuit de ontvangsthal het moderne toilet en de berging/technische ruimte bereikbaar.

Het is fijn vertoeven onder de modern vormgegeven overkappingen. De gezellige tuininrichting met volwassen notenboom, de industriële betonvloer, lichtkoepel én het uitzicht op de markante Sint Martinus kerk van Weert maken de tuin tot een plek waar je heerlijk kunt ontspannen. De tuin biedt verassend veel privacy. De royale berging, bereikbaar vanuit de tuin en vanuit de zijstraat Maria-Hart, is ideaal voor het stallen van fietsen, tuinkussens en/of tuingereedschap.

Op de eerste verdieping is er voorzien in 3 slaapkamers, een bergkast en een moderne badkamer. De badkamer is luxe en smaakvol afgewerkt en voorzien van een inloopdouche met glazen deur, een ligbad, wandcloset en een dubbele wastafel met meubel.

Via de vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze kent een berg-/technische ruimte en een grote slaapkamer. Deze is uitgevoerd met airconditioning. Vanuit de overloop van deze woonlaag is een riant dakterras bereikbaar. Deze biedt uitzicht over de stad en is gelegen op het zuiden.

Samenvattend:
- Levensloop bestendig wonen of juist inzetbaar als combinatie wonen en werken
- Loopafstand van voorzieningen
- Privacy biedende achtertuin
- 175 m2 Woonoppervlakte
- 57 m2 ovekapping

Kortom een woning die multifunctioneel inzetbaar is. Werk aan huis, een kantoor aan huis, een leuke plek om de kinderen te laten spelen of juist een levensloopbestendige woning in het centrum van Weert? Het kan allemaal. Wilt u kennismaken met deze unieke combinatie? Neem contact met ons op en maak een afspraak om deze woning te komen bezichtigen.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 499,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,851
Original asking price
€ 525,000 kosten koper
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
Resale property
Year of construction
1992
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
175 m²
Exterior space attached to the building
57 m²
External storage space
10 m²
Plot size
403 m²
Volume in cubic meters
592 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Air conditioning and mechanical ventilation

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler and partial floor heating
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit Ecomline HR (gas-fired combination boiler, in ownership)

Cadastral data

WEERT S 5034
Cadastral map
Area
403 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Garden
Back garden, front garden and side garden
Back garden
157 m² (12,2 meter deep and 14,5 meter broad)
Garden location
Located at the southwest accessible via the rear
Balcony/roof garden
Roof terrace present

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Vogelsbleek 18 A

€ 499,000 k.k.