• Sold under reservation

Oude Marsakker 91 8015 Zwolle Ittersumerbroek

Part of project Oude Mars, Zwolle

Description

Droomt u van royaal en exclusief wonen in een unieke landgoedsfeer? Omringd door rust, ruimte en groen kunt u genieten van het goede leven in uw droomhuis.

Ten zuiden van Zwolle, grenzend aan het fraaie landgoed Zandhove, realiseert de gemeente Zwolle een uniek project van honderd zeer ruime nieuwbouwkavels voor particuliere woningen in het topsegment. Hiervan zijn nog een aantal kavels beschikbaar. Het authentieke, landelijke buitengebied van Oude Mars biedt een fraai decor van wonen op niveau, terwijl de stadse levendigheid vlakbij is. Een plek om van te dromen, een plek om te wonen!

Het plan
De ruimtelijke opzet van nieuwbouwplan Oude Mars kenmerkt zich door veel groen en veel open ruimtes en routes. Het plan heeft oog voor het behoud en de versterking van de natuurlijke elementen die kenmerkend zijn voor het omliggend landgoed: bos, lanen, veel open ruimte, groen en natuurlijke waterpartijen. De wegen in het gebied krijgen brede grasbermen in plaats van trottoirs. Aansluitend op de bestaande paden worden recreatieve fiets-, wandel- en ruiterroutes aangelegd. U loopt hierdoor direct het bos in. Elke kavel blijft voor een groot deel onbebouwd en krijgt een groen karakter. Oude Mars is een fijne locatie waar wonen, natuur en ruimte zich van hun beste kant tonen.

De Kavels
Oude Mars is maar liefst 36 hectare groot. De kavelgroottes variëren tussen de 1000 en 1500 m2. De gemeente Zwolle streeft in dit ambitieuze plan naar een kwaliteit en architectuur die past bij een toplocatie. Oude Mars kent hierbij drie woongebieden met elk een eigen kenmerkende sfeer: laan-, houtwal-, en boskavels. Voor alle kavels bent u vrij is de stijl van architectuur. Voor een deel van de kavels bent u ook vrij in het ontwerp. Voor andere kavels zijn een beperkt aantal ontwerpeisen. Dit leidt tot meer samenhang in de omgeving. Op Oude Mars realiseert u onder architectuur en naar eigen inzicht het huis van uw dromen. U bent zelf opdrachtgever en bouwt uw nieuwbouwwoning naar eigen wens en behoefte. De gemeente begeleidt en adviseert u hierin.

Prijzen
Elke kavel heeft zijn eigen kavelprijs. De prijzen liggen tussen de € 478.000,- en € 550.000,- k.k. De prijzen zijn kosten koper (k.k.). U betaalt geen overdrachtsbelasting maar omzetbelasting. Onder kosten koper vallen bijvoorbeeld de bemiddelingskosten voor het afsluiten van de hypotheek, notariskosten, kadastrale rechten van de hypotheekakte en kadastrale inmetingskosten.

Interesse?
Binnen het plangebied Oude Mars zijn nog een aantal kavels beschikbaar. In het magazine en de kavelpaspoorten vindt u een uitgebreidere omschrijving over het plan.

De in de kenmerken vermeldde perceelsgrootte is een indicatie van de werkelijke kadastrale grootte

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 552,861 kosten koper
Listed since
4 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type of property
Building plot

Layout

Plot size
1,367 m²

Cadastral data

ZWOLLERKERSPEL M 4722
Cadastral map
Area
Part of parcel

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Oude Marsakker 91

€ 552,861 k.k.