Hoen Makelaars

Al bijna een eeuw uw makelaar voor groot Amsterdam

About us

BIJNA EEN EEUW HOEN MAKELAARS

Wie in zee gaat met Hoen Makelaars, kiest voor een van de oudste makelaarskantoren in Amsterdam (sinds 1929), waar de waarden van oprichter C. Hoen onverminderd van kracht zijn. Hier werkt een gepassioneerd team, dat altijd exact weet wat er zich afspeelt op de Amsterdamse huizenmarkt. Een team dat met kennis van zaken en een persoonlijke aanpak voor jou de markt verkent. Een team dat voorop gaat in elke zoektocht, altijd gedreven om het beste resultaat te behalen. En dat door een brede naamsbekendheid en een groot netwerk kan rekenen op de loyaliteit van andere makelaarskantoren. Kortom, een partner waar je écht iets aan hebt bij een van de grootste en belangrijkste transacties in je leven...
Vaders en moeders, zonen en dochters, en inmiddels ook kleinkinderen lieten zich al door Hoen Makelaars begeleiden. Altijd tevreden over de uitstekende resultaten.

Hoen Makelaars is aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Dat waarborgt de educatie, kwaliteit en gedegen vakkennis van onze makelaars en wij beschikken daardoor over een geautomatiseerd netwerk en uitwisselingssysteem waarin het aanbod van alle aangesloten leden van de NVM is opgenomen. Daarnaast is ons kantoor aangesloten bij de MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) waardoor wij ook goed op de hoogte zijn en blijven van de lokale ontwikkelingen en regelgeving.

AANKOOPBEGELEIDING
In Amsterdam is de huizenmarkt tegenwoordig hectisch. Panden staan maar kort te koop en vraagprijzen worden veelal overboden. Dat vraagt om een makelaar die het hoofd koel houdt. Iemand die zich niet laat leiden door emoties en altijd een eerlijk en deskundig advies kan geven. Dat vraagt om iemand van Hoen Makelaars. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we samen met u op zoek.

VERKOOPBEGELEIDING
Een woning te koop zetten, dat kan natuurlijk iedereen. Maar een huis goed verkopen, dat vraagt om specifieke kennis en ervaring. Bij Hoen Makelaars zit je wat dat betreft goed. Wij kunnen overal in Groot Amsterdam een volledig verkooptraject begeleiden, waarbij wij altijd gaan voor het beste resultaat. Soms kost dat wat meer tijd, maar daar hebben we het niet over bij Hoen Makelaars…. 

VERHUURBEGELEIDING
Ga je ergens anders wonen, maar wil je je huis niet (meteen) verkopen, dan kun je overwegen deze (tijdelijk) te verhuren. Ook is verhuur interessant als je een huis koopt als beleggingsobject. Zeker in Amsterdam – waar de vraag naar (huur)woningen groot is - kan je vermogen tegenwoordig met aantrekkelijk rendement groeien.

Verhuur vereist echter wel een goede voorbereiding. Denk bijvoorbeeld aan de huurwetgeving en het opstellen van een waterdicht huurcontract. Maar ook de juiste huurvorm en -prijs zijn belangrijke aspecten om meteen goed in kaart te hebben. Gelukkig zijn de mensen van Hoen Makelaars goed op de hoogte van de huidige regelgeving rondom verhuur en kunnen zij jou waar nodig bijstaan.

EXPATS
Met een flink groeiende internationale markt, komen er steeds meer expats werken in Amsterdam. Maar waar vroeger bedrijven de woonruimte regelden voor hun personeel, moeten zij nu vaak zelf onderdak regelen. In die gevallen nemen wij van Hoen ook graag de zorgen uit handen. Hoe we dat doen? We maken ze wegwijs op de huizenmarkt, maar vertellen ze ook over de Nederlandse wetgeving en andere relevante regels waar ze mee te maken krijgen. We zoeken voor ze, ook als de expats zelf nog in het buitenland zitten. We kunnen zelfs in opdracht koopaktes tekenen. Het voortraject kan desgewenst volledig door ons worden verzorgd, zodat de koper zelf op het moment suprême enkel nog hoeft te verhuizen.

What we do

Diensten
Verkoop, Aankoop , Verhuur and Advies
Doelgroepen
Starters, Gezinnen, Alleenstaanden, Senioren and Expats
Specialisme
Woningen, Appartementen and Vrijstaande woningen
certificering
NVM, MVA and NWWI
NVM real estate agent

Hoen Makelaars

De Lairessestraat 119,
1075 HH Amsterdam
Today opened until 17:00, available by phone until 17:00
All contact details

Reviews

Wij zijn enorm goed en fijn geholpen door Pieter. Vanaf het eerste contact heeft hij alles heel duidelijk gecommuniceerd. Hij is bij al onze bezichtig...

Yesterday, Purchaser Stadionplein 31 2
93

Buy

In the past 2 years, 40 clients wrote a review about this agent:

 • 9.3
  Reachability and communication
 • 9.2
  Expertise
 • 9.4
  Negotiation and results
 • 9.1
  Price/quality
All reviews (118)
94

Sale

In the past 2 years, 30 clients wrote a review about this agent:

 • 9.4
  Knowledge of the local market
 • 9.4
  Expertise
 • 9.5
  Service and support
 • 9.4
  Price/quality
All reviews (79)

Our current properties

16
properties for sale
7
properties to rent
Current properties

Transactions (past 12 months)

93
properties sold or rented out
55
properties purchased
Sold and rented out

Employees

More about our employees (10)

Contact

Map

Map is loading...

Visiting and mailing address

De Lairessestraat 119
1075 HH Amsterdam

Contact details

Website
Call: 020-3054444 Call
Send e-mail

Opening hours

Monday Mon 8:30 - 17:00
Tuesday Tue 8:30 - 17:00
Wednesday Wed 8:30 - 17:00
Thursday Thu 8:30 - 17:00
Friday Fri 8:30 - 17:00
Saturday Sat By appointment
Sunday Sun By appointment

At this office, you can also make appointments for viewings outside these opening hours.

Calling hours

Monday Mon 8:30 - 17:00
Tuesday Tue 8:30 - 17:00
Wednesday Wed 8:30 - 17:00
Thursday Thu 8:30 - 17:00
Friday Fri 8:30 - 17:00
Saturday Sat Unavailable
Sunday Sun Unavailable