Brummer Makelaars en Taxateurs o.g.

Dé makelaar voor koopdebutanten, passanten en arrivés.

About us

Brummer Makelaars O.G.

“Dé makelaar voor koopdebutanten, passanten en arrivés”

Brummer Makelaars is gespecialiseerd in karakteristieke panden, verrassende appartementen, prachtige pieds-à-terre, en hoofdstedelijke paleizen. In de uitdijende stad zoeken en verkopen wij objecten voor u binnen de stadgrenzen, in landelijk Noord en idyllische buitengebieden. Ons kantoor is gevestigd in een statig pand direct aan het Vondelpark gelegen nabij de Hollandsche Manege en de Vondelkerk. Per fiets steken we zo het park door naar Zuid, en hebben we een uitstekende connectie richting Centrum, West, Oost en Noord. Omdat we zelf zo aangenaam kantoor houden, onderkennen we als geen ander het belang van goed wonen en werken op een toplocatie. Inmiddels hebben we sinds de start van ons kantoor in 1995 een groot netwerk met veel potentie: klanten voor wie we eerder aankochten, verkopen jaren later ook weer via ons, kopen appartementen aan voor hun kinderen, of zetten voormalig ouderlijke woningen via ons in de verkoop.

Onze persoonlijke aandacht, aanpak en inlevingsvermogen in de wensen van de klant, beperken het leed van de slopende zoektocht naar de ultieme woonbestemming. Daarnaast zijn wij vaak in een vroegtijdig stadium op de hoogte van objecten die op de markt zullen komen. Aangezien we alle bezichtigingen per fiets doen, zijn we er in de dichtgeslibde stad als eerste bij. En dat kan nét dat verschil betekenen in de levendige huizenmarkt. Dankzij al deze fietsritjes, kennen we alle buurten tot in de finesses en zijn we continu op de hoogte van lokale veranderingen.

Brummer Makelaars bestaat uit meerdere generaties makelaars. Elk van ons heeft zijn eigen manier voeling met de markt én met de uiteenlopende woonwensen van potentiële kopers. Ook zijn we niet gebonden aan school- en crèchetijden, waardoor we flexibeler kantoortijden kennen.

KOPEN

Een huis kopen doen de meeste mensen slechts een paar keer in hun leven; voor Brummer Makelaars is dit ons dagelijks werk. Onze verkoopervaring en voeling met de markt buigen we om in het voordeel van een koper, zodat u niet verdrinkt in het moeras dat huizenmarkt heet. Bovendien voorkomen wij een hoop financiële ellende bij de aspirant-koper die, gehaast of verblind door liefde voor een pand, niet meer kritisch kijkt naar eventuele gebreken. Zo wordt met ons de aankoop nooit een teleurstelling achteraf.

Zeker in een dynamische, internationale en ingewikkelde Amsterdamse onroerend goed markt  is het belangrijk om het hoofd koel te houden. Dat begint natuurlijk met de beoordeling of de vraagprijs van een koopobject wel realistisch is. Want hoe beslis je in woelige tijden óf, en wélk bod je  wilt uitbrengen?

Om behoedzaam en smart te opereren op de huizenmarkt is een makelaar onontbeerlijk, juist in Amsterdam met steeds meer (internationale) spelers. Diverse onzichtbare aspecten hebben invloed op het woongenot: wat is het bestemmingsplan of dat van aanpalende panden, hoe zit het met erfpacht, welke nieuwe bouwontwikkelingen zijn er, hoe is de ligging ten opzichte van aanvliegroutes, in welke bouwtechnische staat verkeert de fundering van het huis, et cetera.

De klant heeft kortom baat bij ons heldere en eerlijke advies. We verkopen dan ook geen sprookjes, wel sprookjespaleizen. En dat zit hem niet alleen in de hoeveelheid vierkante meters.

VERKOOP

De huidige huizenmarkt is behoorlijk in beweging, dus is het belangrijk om een zo hoog mogelijke, maar realistische vraagprijs op  uw pand te zetten. Met de heldere aanpak van Brummer Makelaars maakt u daar als verkoper de meeste kans op. Een belangrijk deel van onze activiteiten is er op gericht een passende koper te vinden voor uw h

What we do

Specialisme
Verkoop, Aankoop , Taxaties and Verhuur
Aanbod
Woningen, Appartementen, Rijksmonument, Vrijstaande woningen and exclusief
Certificering
NWWI, VastgoedCert, NVM and MVA
Werkgebied
Grachten Centrum, Oud West Noord, Oud Zuid Pijp Rivierenbuurt, Oost Watergraafsmeer and Vondelpark Jordaan

Brummer Makelaars en Taxateurs o.g.

Vondelstraat 95,
1054 GM Amsterdam
Today available by phone until 17:00
All contact details

Reviews

Ik heb met veel vertrouwen mijn appartement aan de makelaar toevertrouwd voor de verkoop. Een makelaar zonder poespas met veel kennis van de buurt. Al...

July 7, Seller Lorreinenstraat 16 III
98

Sale

In the past 2 years, 3 clients wrote a review about this agent:

 • 10
  Knowledge of the local market
 • 10
  Expertise
 • 10
  Service and support
 • 9.3
  Price/quality
All reviews (26)

Buy

As soon as there is an average available, it will appear here. Until then, you can read reviews that are older than 24 months.

All reviews (9)

Our current properties

13
properties for sale
0
properties to rent
Current properties

Transactions (past 12 months)

66
properties sold or rented out
49
properties purchased
Sold and rented out

Employees

More about our employees (4)

Contact

Map

Map is loading...

Visiting and mailing address

Vondelstraat 95
1054 GM Amsterdam

Contact details

Website
Call: 020-6161688 Call
Send e-mail

Calling hours

Monday Mon 8:30 - 17:00
Tuesday Tue 8:30 - 17:00
Wednesday Wed 8:30 - 17:00
Thursday Thu 8:30 - 17:00
Friday Fri 8:30 - 17:00
Saturday Sat Unavailable
Sunday Sun Unavailable

Brummer Makelaars en Taxateurs o.g.