Bos & Craenenbergh Makelaars

De Makelaar anno nu in Bergen en omstreken

About us

Hartelijk welkom bij Bos & Craenenbergh Makelaars in hartje Bergen. De makelaar anno nu!

Altijd in beweging en bijna 24/7 zeer actief, voor u. Een makelaar die pas tevreden is als hij uw woning tegen de beste prijs en voorwaarden verkocht heeft. Huizenhoge verwachtingen? Die mag u bij ons hebben! Onze klanten (ruim 60 reviews) waarderen ons gemiddeld met het rapportcijfer 8,8. Kijkt u maar eens op www.wieisdebestemakelaar.nl.

Wanneer u besloten heeft te willen verhuizen dan wilt u het liefst zo snel mogelijk uw huidige woning verkocht hebben. Dat geeft zekerheid en daarmee rust. Bos & Craenenbergh Makelaars begrijpt dat maar al te goed en kent de markt én de middelen om dat voor u te bereiken. Carel Bos is geboren en getogen in Bergen NH en kent het gebied op zijn duimpje. Als derde generatie makelaar is het vak hem met de paplepel ingegoten en hij heeft zo'n 30 jaar ervaring. Met zijn enthousiasme weet hij de beste koper voor uw huis te vinden. De traditionele makelaardij zoals we die tot nu toe kenden is echter een achterhaald fenomeen, de tijd van achterover leunen is voorbij.

Bos & Craenenbergh Makelaars maakt optimaal gebruik van de moderne middelen van deze tijd. Wij maken gebruik van Sociale Netwerken als Twitter en Facebook. Samen met Funda is dat onze etalage. We maken gebruik van een professionele fotograaf en in overleg met u kunnen we zorgen voor een verantwoorde verkoopstyling zodat uw huis zo optimaal mogelijk gepresenteerd wordt voor de verkoop. Want verkopen, dat is waar we goed in zijn. 

Misschien bent u niet alleen verkoper maar ook een potentiële koper en op zoek naar uw nieuwe droomhuis? Kijk dan bij ons ruime aanbod. Wij kunnen ook als aankopend makelaar voor u optreden. Vele klanten gingen u tevreden voor, check www.widbm.nl voor reviews. Door onze deskundigheid, ervaring en marktkennis besparen wij als aankoopmakelaar voor u duizenden euro’s, tijd en problemen. De kosten van een eigen makelaar verdient u zeker terug!

Alleen verkopen? Neemt u dan contact op met Bos & Craenenbergh Makelaars. Wij staan op welke manier dan ook voor u klaar!

We kijken er naar uit u te ontmoeten: voor een verkoopgesprek bij u thuis, bij een bezichtiging, bij ons op kantoor voor een kop koffie, telefonisch of op de Sociale Netwerken zoals Twitter en Facebook. Graag tot ziens!

What we do

Diensten
Verkoop, Aankoop, Taxaties, Huur and Verhuur
Certificering
NVM Makelaars and NWWI
NVM real estate agent

Bos & Craenenbergh Makelaars

Breelaan 3 h,
1861 GC Bergen (NH)
Today opened until 17:00
All contact details

Our current properties

7
properties for sale
1
properties to rent
Current properties

Transactions (past 12 months)

17
properties sold or rented out
14
properties purchased or rented
Sold and rented out

Employees

More about our employees (2)

Twitter

No recent tweets found.

View all updates on twitter

Contact

Map

Map is loading...

Visiting and mailing address

Breelaan 3 h
1861 GC Bergen (NH)

Contact details

Website
Call: 072-5813326 Call
Send e-mail

Opening hours

Monday Mon 9:00 - 17:00
Tuesday Tue 9:00 - 17:00
Wednesday Wed 9:00 - 17:00
Thursday Thu 9:00 - 17:00
Friday Fri 9:00 - 17:00
Saturday Sat By appointment
Sunday Sun Closed

At this office, you can also make appointments for viewings outside these opening hours.

Bos & Craenenbergh Makelaars