Kasteelpark Ammerzoden

Ammerzoden Sale started
From € 238,000 to € 399,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 9 (5 available)
  • Number of rooms Unknown
  • Plot size 665 to 1,036 m²

Project Kasteelpark Ammerzoden

INRUIL EIGEN WONING MOGELIJK!

Laat je droomhuis realiseren op een royale kavel naar keuze bij Kasteelpark Ammerzoden. De ligging van de kavels is ideaal. Je woont landelijk in het prachtige rivierenlandschap van de Bommelerwaard. Maar ook centraal bij de A2, dichtbij het winkelcentrum en op een steenworp afstand van het gezellige ’s-Hertogenbosch. In dit hoogwaardige, intieme villapark in het gastvrije Ammerzoden kun je ontspannen wonen in alle rust en ruimte.

Dankzij de unieke ligging kun je direct vanuit je eigen woning wandelen en fietsen in een prachtig groen landschap met het Kasteel Ammersoyen als historische blikvanger. Ook kun je je uitstekend vermaken op het water in de omgeving. Zie jij jouw familie al surfen, zwemmen, vissen of met een bootje varen op de Maas? Dat wordt ontspannen leven en thuiskomen.

Jouw droomhuis op een droomlocatie
Er zijn negen hoogwaardige kavels beschikbaar in de prachtige, groene omgeving. Maak een keuze voor jouw ideale locatie en afmeting. De afmetingen variëren tussen de 665 m² en 1.036 m². Op het kavel heb je een grote vrijheid om een droomhuis te bouwen omdat er relatief weinig bouweisen zijn.

Kasteelhof
De straat krijgt de passende naam ‘Kasteelhof’, een autoluw hofje waar je in alle rust woont.

Uw droomhuis?
Heeft u interesse om uw droomhuis te bouwen op één van de kavels? Makelaarsoord is verantwoordelijk voor de verkoop van het project en staat graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden

Photos

Surroundings

Het plangebied vormt een nieuwe rand van de kern Ammerzoden in de nabijheid van het kasteel Ammersoyen. Het plan heeft een aansluiting aan de Achterstraat, die alleen toegankelijk is voor voetgangers en fietsers aan de Binnenhoven.

De natuurlijke omgeving wordt versterkt door een groenstrook in het plan te integreren. Drie woningen zijn georiënteerd op de Achterstraat en de overige woningen staan rondom de brede groenstrook. De bestaande woning aan de Achterstraat is opgenomen in het stedenbouwkundig plan.

Sfeerbeschrijving
De beoogde sfeer van het Kasteelpark is een kwalitatief hoogwaardige woonomgeving met ruime woningen op grote kavels. Er wordt veel vrijheid geboden in de architectuur van de woningen. Verschillende stijlen kunnen daardoor naast elkaar bestaan. Uitgangspunt is wel dat er gebruik wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen.
De uitstraling van het openbaar gebied wordt bepaald door een brede groenstrook, ingericht met een watergang en enkele bomen. De ontsluitingsweg is aangesloten op de Achterstraat en legt een verbinding met de Binnenhoven. Deze laatste is alleen te gebruiken voor voetgangers en fietsers. Tussen de groenstrook en de ontsluitingsweg slingert een voetpad, die aan de noordzijde is aangesloten op het bestaande pad Het Leuntje.

Erfafscheidingen
• Aan de voorzijde een lage afscheiding middels beukenhaag (max. 1 meter hoog), erfafscheiding aan de voorzijde is tot 1 meter hoogte vergunningsvrij, maar referentiebeelden kunnen als inspiratie dienen;
• Zijkanten: groene afscheiding in de vorm van beukenhaag.

360° photos and video

Video

Planning

Project phase: sale started
Start sale October 2018

Residential property types

Of the 9 houses in this project 5 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings