't Konink

Beekbergen Sale started
From € 398,000 to € 526,500 v.o.n.

Hightlighted features

 • Number of houses 6 (5 available)
 • Living area 73 to 94 m²
 • Number of rooms 3 to 4

Project 't Konink

Omgeving
Beekbergen, een gezellig dorp aan de rand de Veluwe in de Gelderse gemeente Apeldoorn. Het dorp telt ongeveer 5000 inwoners en het merendeel hiervan woont in de dorpskern. Midden door het dorp loopt de Dorpstraat, waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Tevens bent u in Beekbergen aan het goede adres voor een heerlijke avond lekker uit eten.

Beekbergen wordt omringd door natuur en is daardoor de perfecte plek voor het starten van een fiets- of wandeltocht midden over de Veluwe. Het gebied kent talloze knooppuntenroutes die niet alleen langs de leukste bezienswaardigheden leiden, maar ook langs de mooiste plekken die de Veluwe te bieden heeft. De Veluwse bossen staan bekend om haar uitgestrekte heidevelden, bossen, zand- en graslandschappen die elkaar afwisselen.
In de zomermaanden rijdt in Beekbergen de Oud Veluwsche Stroomtrein en wordt er in juli en augustus op donderdagavond door het hele dorp de Veluwse Avondmarkt georganiseerd, een leuk evenement voor zowel toeristen als de bewoners. Kortom een centraal gelegen dorp midden in de natuur. Een unieke plek!

Locatie
't Konink’ bevindt zich aan de Dorpstraat, midden in de dorpskern van Beekbergen. Alles wat u nodig heeft ligt binnen handbereik. Het complex heeft een centrale ligging ten opzichte van winkels, snelwegen, bossen en openbaar vervoer. De op- en afrit van de A1 en A50 zijn gelegen op vijf autominuten afstand en belangrijke uitvalswegen liggen in de nabije omgeving. De dagelijkse boodschappen kunnen worden gedaan in de Dorpstraat zelf. Hier treft u onder andere een supermarkt, bakker, slager, drogist en kruidenierswinkel. Tevens is er een basisschool in de Dorpstraat gevestigd en op loopafstand bevinden zich zorg(instellingen) en sportverenigingen. Ook voor de OV-reizigers is de locatie perfect. Syntus verzorgt het busvervoer in Apeldoorn en de buslijnen 91 en 43 en ‘om de hoek’ bevindt zich de bushalte. Het traject van deze lijnen verbindt het centrum van Apeldoorn met dat van Arnhem. Maar dat is nog niet alles. Ook rust heeft u hier zo gevonden. De Veluwse bossen zijn namelijk gelegen op nog geen vijf fietsminuten afstand. Kortom, u woont hier omgeven door natuurlijk, ruimte, rust en groen, maar heeft ook alle (sociale)voorzieningen binnen handbereik.

Complex
Appartementencomplex ‘t Konink' is gevestigd midden in de dorpskern van Beekbergen aan de Dorpstraat. Het complex doet zijn naam eer aan door de familie Konink die op de locatie jarenlang met veel passie een automobielbedrijf met benzinepomp heeft gerund.
Het complex bestaat uit zes appartementen verdeeld over drie woonlagen die met elkaar zijn verbonden middels een centrale entree met lift. De zes luxe appartementen variëren in grootte van 73 m² tot 94 m² en zijn uitgerust met een video intercominstallatie en buitenruimte. Bovendien worden ze opgeleverd inclusief tegelwerk en Villeroy en Boch sanitair. Daarnaast zijn de appartementen uitgerust met een warmtepomp en zonnepanelen. Aan de achterzijde van het terrein bevindt zich voor elk appartement een eigen berging met aangrenzende carport. Naast deze zes carports zijn er nog drie vrije parkeerplekken. Het achter terrein is afgesloten en er is een afgeschermde ruimte voor afvalinzameling aanwezig.

Photos

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale November 2019

Residential property types

Of the 6 houses in this project 5 are available

 • 't Konink

  Apartment with shared street entrance From € 398,000 to € 526,500 v.o.n.
  • living area 73 to 94 m² Living area
  • number of rooms 3 to 4 rooms
  House Living area Rooms Price
  Bouwnummer (Bouwnr. 2) 79 m² living area 3 rooms € 442,500 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 4) 79 m² living area 3 rooms € 442,500 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 5) 85 m² living area 3 rooms € 459,000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 6) 73 m² living area 3 rooms € 398,000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 3) Under option 94 m² living area 4 rooms € 526,500 v.o.n.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

't Konink

From € 398,000 to € 526,500 v.o.n.