IJsselpark

Capelle aan den IJssel Sale started
From € 395,000 to € 990,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 59 (4 available)
  • Living area 111 to 209 m²
  • Number of rooms 4 to 6
  • Plot size 117 to 1,390 m²

Project IJsselpark

Op een van de mooiste plekjes in Capelle aan den IJssel, gelegen in het karakteristieke slagenlandschap en aan de golfbaan, wordt er op 5 hectare een nieuw groen woonplan met veel variatie ontwikkelt. In totaal komen er 59 woningen op deze grootse natuurlijke locatie, verdeeld over luxe appartementen, geschakelde woningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s.

In het nieuwe IJsselpark woont u midden in een waterrijke, groene enclave in de Randstad. In een gezonde omgeving passen ook woningen die tegemoetkomen aan de eisen van duurzaamheid en milieu. Wanneer u gaat wonen in IJsselpark,
kunt u rekenen op een optimaal gebruik van de zon, de bodem en het water. Daarmee heeft u een warm en comfortabel huis, dat zelf de nodige energie opwekt, goed geïsoleerd is en voldoet aan de nieuwste voorwaarden voor duurzaam wonen én bouwen. De omgeving is voorbereid op een veranderend klimaat, waar hemelwater zo veel mogelijk wordt opgevangen en teruggebracht in de natuur.

Appartementen
De entree van de buurt wordt gevormd door een kleinschalig appartementengebouw, langs de Kanaalweg. Deze poortwachter voor IJsselpark is een robuust en karakteristiek gebouw met prachtige, zongunstige buitenruimtes. Er zijn 11 royale vierkamerappartementen beschikbaar met een oppervlakte tussen de ca. 111 en 139 m².

Hoek-en tussenwoningen
In IJsselpark zijn 22 geschakelde woningen beschikbaar, die in details en grootte van elkaar verschillen. Drie, vier of vijf aan elkaar geschakelde woningen zijn speels gesitueerd en vormen de sculpturen in het natuurlijke polderlandschap. Het ontwerp is erop gericht dat de woningen lijken op een langgevelboerderij, zoals je die wel meer tegenkomt in de omgeving van IJsselpark.

Twee-onder-een-kapwoningen
Zonder uitzondering worden de diepe en brede tuinen van de 20 twee-onder-een-kapwoningen begrensd door watergangen en natuurlijke wallen. De bestaande bomen op uw kavel worden zoveel als mogelijk gehandhaafd, waardoor u echt in een natuurlijke en schaduwrijke polderomgeving komt te wonen.

Vrijstaande woningen
In IJsselpark zijn zes kavels van 640 tot 1.400 m2 ingericht voor de vrijstaande villa’s onder architectuur. Deze zeer bijzondere woningen passen naadloos in de groene en natuurlijke omgeving, naast de golfbaan Capelle. Ook hier heeft de architect zich laten inspireren op het ontwerp van de klassieke stolpboerderij en de ‘longhouses’ zoals die in een typisch sculpturenlandschap te zien zijn. Met opzet zijn de woningen midden op de kavels geplaatst, zodat u rondom volop ruimte en privacy heeft.

Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie ga naar de website en schrijf u in.

De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het project 'IJsselpark' en de verschillende woningtypen. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Photos

Surroundings

Het huidige Capelle aan den IJssel is eeuwen geleden ontstaan als een ‘buitenplaats’ voor mensen die het jachtige leven van de grote stad wilden verruilen voor rust en ruimte. De ligging in dit IJssellandschap met zijn vele watergangen, knotwilgen en rietkragen vormt nu nog steeds het DNA van Capelle. Je woont hier letterlijk in een gezonde, natuurlijke omgeving met de gemakken en voorzieningen van Rotterdam binnen handbereik.

In het groene IJsselpark woont u beschut en intiem aan de golfbaan Capelle. Toch bent u via de Kanaalweg en de provinciale Abraham van Rijckevorselweg binnen mum van tijd op weg naar Rotterdam, Krimpen aan den IJssel of de snelweg richting Dordrecht. Het centrum van Capelle ligt op een steenworp afstand van uw voordeur. Zo ook een landelijk bekend winkelcentrum Alexandrium met alle grote winkels. Zoekt u zorg, een goede school voor uw kinderen of een heerlijk sterrenrestaurant? Ook dat kunt u vinden binnen de eigen gemeentegrenzen op loopafstand van uw eigen huis in IJsselpark.

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Now
Start sale February 2021
Expected start construction September 2021
Expected delivery March 2023

Residential property types

Of the 59 houses in this project 4 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings