Kop van Parijsch

Culemborg Sale started
From € 280,000 to € 610,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 13 (13 available)
  • Living area 65 to 138 m²
  • Number of rooms 3 to 5

Project Kop van Parijsch

VERKOOP GESTART.

Droomt u van aantrekkelijk en stijlvol wonen in een appartement in Culemborg? Nabij de binnenstad, omringd door natuur en van alle gemakken voorzien? Dan is wonen in het project Kop van Parijsch écht iets voor u.

Kop van Parijsch bestaat uit 13 appartementen en een commerciële ruimte op de begane grond en is onderdeel van de nieuwbouwwijk Parijsch: een wijk met karakter waar natuur centraal staat.

Het appartementengebouw in het project Kop van Parijsch wordt ontwikkeld met het unieke Wonen à la Carte proces van Mede Opdrachtgeverschap (MO): een combinatie tussen zelfbouw en projectbouw. Er wordt voor ieder appartement een inspiratieplattegrond ontworpen door BLAUW architecten en daarna bent u aan zet om het appartement naar eigen wens te ontwerpen.
Dit alles gebeurd onder professionele begeleiding van BLAUW architecten en onze woonconsulenten, dus speciale kennis is niet nodig.

De Laan naar Parijsch wordt verrijkt met 13 unieke appartementen in diverse metrages in een markant gebouw. De appartementen aan de voorzijde van het gebouw kijken uit op het gezellige stadspark, Parc de Triomphe. Hier geniet u van de ochtendzon terwijl Culemborg wakker wordt voor uw ogen. Aan de achterzijde van Kop van Parijsch kijkt u uit op de voetbalvelden van Voetbalclub Focus ‘07. Wonen in Kop van Parijsch betekent eindeloos genieten van het buitenleven in combinatie met authentieke gezelligheid, dat willen we toch allemaal? Parkeren gebeurt zowel op het eigen terrein als direct naast het terrein.

- Kleinschalig appartementengebouw
- Uw appartement in Mede Opdrachtgeverschap
- Ruime doorzonappartementen
- Woonoppervlakte van circa 65 m2 – 140 m2
- Unieke grote buitenruimtes van circa 20 m2 – 90 m2 met gunstige zonligging

Heeft u interesse in wonen in Kop van Parijsch en wilt u persoonlijk contact of heeft u vragen? Neem dan contact op met de woonconsulenten van Wonen à la Carte.

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale June 2021

Residential property types

Of the 13 houses in this project 13 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Kop van Parijsch

From € 280,000 to € 610,000 v.o.n.