Binnenhaven

Den Helder Construction started
From € 311,000 to € 314,500 v.o.n.

Hightlighted features

 • Number of houses 4 (3 available)
 • Living area 126 to 131 m²
 • Number of rooms 5
 • Plot size 110 to 119 m²

Project Binnenhaven

Aan de Binnenhaven realiseert Helder Vastgoed BV vier woningen. Met opvallende architectuur, veel ruimte en een mooie stadstuin op zuidwest georiënteerd dus volop zon. Den Helder ontwikkeld zich nu en de komende jaren tot één van Nederlands
fraaiste maritieme steden. Een stad waar wonen, werken en ontspanning harmonieus samengaan. Blikvanger is o.a. de bibliotheek (beste van de wereld 2018), de schouwburg op de Oude Rijkswerf en in de toekomst het eigentijdse, langgerekte stadspark dat zich uitstrekt van het station tot de zeepromenade. De nieuw aangelegde Beatrixstraat, historische details en vernieuwde straataanzichten geven de stad haar allure van weleer terug.

Qua indeling kent iedere woning een verrassende mix van modern ontwerp, functioneel gebruiksgemak en optimaal comfort. De woonkamer geeft u letterlijk de ruimte om hem precies zo in te richten als u het wenst. Vanuit de open keuken heeft u altijd contact met uw gezinsleden terwijl u heerlijk aan het kokkerellen bent. Of gooi ’s avonds de openslaande tuindeuren open en nodig uw gasten uit voor een diner onder de sterrenhemel in uw stadstuin. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een badkamer voorzien van 2e toilet, douche en wasbak. De vele raampartijen in iedere kamer zorgen voor lichte, zonnige vertrekken. De woningen hebben alle als extra een tweede verdieping. Deze kunt u geheel naar eigen wens en smaak inrichten. Hobbyruimte, muziekkamer, speelkamer voor de kinderen, thuiswerkkantoor of fitnesslokaal. Aan u de keuze.
Het parkeren van uw auto vindt plaats aan de Binnenhaven of de Achterbinnenhaven; dit is niet op eigen terrein mogelijk.

Surroundings

Als bewoner van één van de woningen aan de Binnenhaven 37-40 woont u op loopafstand van alles wat onze stad te bieden heeft. Het stadshart waarin wijken, grachten en winkelstraten de komende jaren zijn en worden onderworpen aan een grondige metamorfose . Ook het winkelgebied krijgt een nieuwe impuls door de bestaande ondernemers te centreren en nieuwe winkels toe te voegen. Kortom, volop kansen wanneer u op zoek bent naar een levendige, moderne woonplek. Stond u voorheen uren in de file voor een verkoelend dagje strand, vanaf nu is het slechts een stukje wandelen naar de zeedijk vanaf uw nieuwe thuis. U woont eerste rang om de schoonheid van de zee tijdens ieder jaargetijde te mogen bewonderen. Prachtige fietsen wandelroutes door de omliggende natuurgebieden maken Den Helder de ultieme stad voor buitenmensen. Een heerlijke plek om uit te waaien en tot rust te komen. Met de altijd frisse zeewind in de rug kunt u eindeloos fietsen door de duinen of langs de Helderse dijk. Of wat dacht u van recreatiegebied Duinvliet tussen Den Helder en Julianadorp, dat wordt omringd door bollenvelden. Wandelend, fietsend of over het water langs de nieuwe kanoroute door de omliggende natuurgebieden vergeet u bijna dat de drukte van de Randstad welke zich op een uur rijden van u bevindt. De A7 voert u in ongeveer 45 minuten naar Amsterdam. Via deze snelweg is er ook een goede ontsluiting richting Friesland, Groningen en Drenthe. Den Helder, niet alleen de ideale stad voor de buitenmens, maar ook voor de ambitieuze forens.

360° photos and video

Planning

Project phase: construction started
Start construction June 2020

Residential property types

Of the 4 houses in this project 3 are available

 • Binnenhaven

  Row house From € 311,000 to € 314,500 v.o.n.
  • living area 126 to 131 m² Living area
  • number of rooms 5 rooms
  House Living area Rooms Price
  Binnenhaven 38 131 m² living area 5 rooms € 314,500 v.o.n.
  Binnenhaven 39 126 m² living area 5 rooms € 311,000 v.o.n.
  Binnenhaven 40 126 m² living area 5 rooms € 312,500 v.o.n.
  Binnenhaven 37 Sold under reservation 127 m² living area 5 rooms € 312,500 v.o.n.

Selling agent

Jongewaard Heemskerk NVM Makelaars

Available tomorrow from 9:00
Call 0223-612230
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Binnenhaven

From € 311,000 to € 314,500 v.o.n.