Eindhoven - Donna

Eindhoven Sale started
From € 339,500 to € 551,500 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 34 (16 available)
  • Living area 67 to 117 m²
  • Number of rooms 1 to 2
Eyecatcher Bouw gestart! Unieke lofts op Strijp-S beschikbaar vanaf €339.500,-

Project Eindhoven - Donna

EINDHOVEN - STRIJP-S - DONNA - Nu in verkoop!

Eindhoven is binnenkort een bijzondere ontwikkeling rijker. Als één van de meest bijzondere gebouwen op Strijp-S, gelegen naast het Klokgebouw en qua architectuur teruggrijpend naar de oude Philipsfabrieken, biedt Donna een ongekend divers programma. Waarmee ongekende kansen en alle ruimte wordt gecreëerd om te ontmoeten, wonen én werken.

Do you want to meet Donna?
Er zijn mensen die stilstaan en er zijn mensen die juist vooruit willen. Er zijn mensen die niet van veranderingen houden en mensen die de uitdagingen juist opzoeken. Mensen die naar de toekomst kijken, én daarop in durven spelen. Wonen en/of werken in Donna is voor mensen die zichzelf naar een hoger niveau willen brengen. In Donna wordt je optimaal gefaciliteerd bij de volgende stap. Groeien naar ‘the next level’. Letterlijk en figuurlijk.
Door het roltrapmodel zet je in Donna eenvoudig de volgende stap in jouw woon-/werkcarrière op Strijp-S in Eindhoven.

Woonlofts
34 woonlofts, waarbij Donna bewoners alle gelegenheid biedt om hun eigen woonwensen te realiseren rondom een centrale kern met de keuken, badkamer en separaat toilet. Vrij indeelbaar om de ruimtes optimaal eigen te maken, of je nu gaat voor modern of strak. De woonlofts hebben een eigen ingang aan de zijde van Blok 59. Vanaf daar kom je via een centrale entreehal bij de lift die je naar de verdiepingen brengt

De woonlofts variëren van circa 67 tot 120 m2 en beschikken over een ruime buitenruimte over de volle breedte. Gesitueerd op de 7e t/m 10e verdieping.

Duurzaamheid
De woonlofts krijgen vloerverwarming, vloerkoeling, zonwerende beglazing en op de zonbelaste gevels zonwering. De grote gevelopeningen van de woonlofts liggen iets terug, om zo ruimte te bieden aan een grote kamerbrede
buitenruimte en de opwarming van de zon te beperken.

Bereikbaarheid
Donna is uniek qua ligging. In het hart van Strijp-S, het creatieve en ondernemende centrum van de stad. Op steenworp afstand van het centrum.
Strijp-S heeft een eigen treinstation, en is daarnaast direct aan de ring van Eindhoven gelegen, waardoor je binnen 5 minuten op de snelweg bent.

Interesse of vragen?
De inschrijving en eerste selectieronde heeft inmiddels plaatsgevonden. Bent u benieuwd naar de nog beschikbare woningen? Neem dan contact op met ons kantoor via dan wel telefonisch 040 269 25 30.

Photos

Surroundings

Bruisend Strijp-S
Strijp-S is een bruisend en dynamisch gebied waar reeds circa 60.000 m2 bedrijfsruimte, meer dan 550 bedrijven en zo’n 2.500 woningen gerealiseerd zijn. Grote gedeeltes van de oude fabrieken zijn omgetoverd tot hippe winkels en goede horecazaken, waaronder Mood, Het Ketelhuis, de Pastry Club en de Vershal. In deze foodcourt bieden lokale ondernemers hun lekkernijen aan, die ter plekke genuttigd kunnen worden. Een variëteit aan horeca waar zowel zakelijk als privé gebruik van kan worden gemaakt.

Maar Strijp-S biedt meer. Zoals de Dutch Design Week, GLOW en de Dutch Technology Week. Op het Ketelhuisplein wordt meerdere malen per jaar de Feel-Good market georganiseerd. Een markt vol heerlijke en unieke producten, waar je ook kunt genieten van een drankje en livemuziek.

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale December 2020

Residential property types

Of the 34 houses in this project 16 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Eindhoven - Donna

From € 339,500 to € 551,500 v.o.n.