De Heikant

Groesbeek Sale started
From € 430,000 to € 465,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 63 (none available)
  • Living area 138 to 150 m²
  • Number of rooms 4
  • Plot size 302 to 338 m²

Project De Heikant

** Voorinschrijving fase 6 De Heikant van start**

Wonen in een gasloze nieuwbouwwoning in een schitterende groene omgeving? Dit is de laatste kans! De allerlaatste fase gaat na de zomervakantie in verkoop. Als eerste op de hoogte van de mogelijkheden en prijzen? Geef dan geheel vrijblijvend je gegevens door via de website:

Wonen heeft een nieuwe dimensie gekregen. Naast wooncomfort spelen duurzaamheid en verbondenheid met de woonomgeving een belangrijke rol. Wonen als basis, verankerd in een vertrouwde, veilige omgeving waar mensen elkaar nog kennen, om elkaar geven. Wonen in de natuur, als bron van ontspanning en inspanning, dichtbij de werkomgeving. Maar dat ook weer niet afgezonderd van de wijde wereld. Met een stad in de buurt voor de moderne voorzieningen als winkelen, uitgaan, de universiteit, de ziekenhuizen en de voordeur naar het buitenland bij de achterdeur.

Het is de formule van De Heikant: een nieuw te ontwikkelen buurtschap met diverse woningtypen in de oksel van het kerkdorp De Horst bij Groesbeek, midden in het groen, in de nabijheid van Nijmegen, en op steenworp afstand van het buurland Duitsland.

In eerdere fases zijn al diverse woningen gebouwd. Klik hier voor meer informatie over het project, de woningen en de omgeving.

Photos

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale September 2020

Residential property types

Of the 63 houses in this project none are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

De Heikant

From € 430,000 to € 465,000 v.o.n.