Raadhuispark

Mijnsheerenland
From € 352,000 to € 362,000 v.o.n.

Hightlighted features

 • Number of houses 301 (2 available)
 • Living area 573 to 575 m²
 • Number of rooms 1
 • Plot size 573 to 575 m²

Project Raadhuispark

MIJNSHEERENLAND

Vervelen is niet nodig in Mijnsheerenland want er zijn genoeg voorzieningen, zoals bijvoorbeeld;

- <strong>Algemene voorzieningen</strong>: Mijnsheerenland beschikt over een beperkt aantal winkelvoorzieningen welke echter voor de dagelijkse boodschappen ruim voldoende zijn. Voor andere winkelvoorzieningen kunt u bijvoorbeeld terecht in Puttershoek en Oud-Beijerland, deze plaatsen zijn binnen 10 minuten met de auto bereikbaar. Mocht het nodig zijn gebruik te maken van zorgvoorzieningen dan kan dit bij een tweetal zorginstanties. De huisartsenpost en de bijbehorende apotheek zijn op loopafstand van RaadhuisPark gevestigd.
- <strong>Onderwijs</strong>: Mijnsheerenland beschikt over twee basisscholen, die ondergebracht zijn in het Multi Functionele Centrum, welke op loopafstand van het RaadhuisPark gerealiseerd is. In dit centrum wordt ook de kinderopvang gevestigd.
- <strong>Sportverenigingen en andere verenigingen</strong>: Mijnsheerenland beschikt over diverse sportvoorzieningen voor alle leeftijden die op loop- of fietsafstand te bereiken zijn, we noemen er een aantal; Watersportvereniging Binnenmaas, tennisclub De Binnenmaas, voetbalvereniging GOZ, hockeyclub de Hoesckse Waard, gymnastiekvereniging NOAD, de yogastudio de yogabloem en de scouting. Naast de sportverenigingen zijn er ook de nodige andere verenigingen zoals onder andere de Oranjevereniging, de ondernemersvereniging en de vereniging “Dorp Mijnsheerenland”.

Ook recreëren is goed mogelijk in Mijnsheerenland, op 10 minuten fietsen ligt het recreatieoord aan de Binnenmaas. Hier is zelfs een strandje aanwezig waardoor het hier in de zomer prima vertoeven is. Op dit recreatieoord zijn veel voorzieningen aanwezig en wordt jaarlijks ook het nodige georganiseerd.

Duurzaamheidshypotheek
Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales &amp; Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 301 houses in this project 2 are available

 • Raadhuispark Kavels - Bouw uw eigen huis!

  Building plot From € 352,000 to € 362,000 v.o.n.
  • living area 573 to 575 m² Living area
  • number of rooms 1 room
  House Living area Rooms Price
  Raadhuispark (Bouwnr. 57) living area € 362,000 v.o.n.
  Raadhuispark (Bouwnr. 58) Under option living area € 352,000 v.o.n.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Raadhuispark

From € 352,000 to € 362,000 v.o.n.