IJsselmaere

Nieuwerkerk aan den IJssel
From € 358,000 to € 470,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 24 (1 available)
  • Living area 180 to 260 m²
  • Number of rooms 1
  • Plot size 470 to 622 m²

Project IJsselmaere

Ruim 90% verkocht!

Wonen in IJsselmaere
Op een prachtig stuk hooggelegen land tussen dijk en rivier verrijst IJsselmaere: een exclusief woonensemble aan de Hollandsche IJssel. Hier bouwt u op een zeer ruime, vrije kavel uw droomvilla tussen twee werelden; het bruisende stadsleven en de rust en ruimte van een natuurgebied.

IJsselmaere telt 24 vrije kavels, waarvan zeven direct aan het water. Op de plek waar vroeger het slib werd gewonnen voor de productie van ambachtelijke ijsselstenen, bouwt u nu het huis van uw dromen. Geheel in stijl met het historische en landelijke karakter van het gebied, zijn de mogelijkheden talrijk.

De 24 kavels voor zelfbouw zijn gesitueerd tussen de Hollandsche IJssel en de Groenendijk. Er wordt een onderscheid gemaakt in Polderkavels (1 t/m 10), Erfkavels (11 t/m 17) en IJsselkavels (18 t/m 24). Deze variëren in grootte vanaf 369 m² tot en met 968 m².

Realiseer uw droomvilla
Houdt u van klassiek, landelijk, jaren dertig of juist een meer moderne woonstijl? In IJsselmaere kan het allemaal, zolang uw ontwerp maar voldoet aan de architectuur van het Hollandse huis. In IJsselmaere bent u vrij om zelf uw droomvilla te laten realiseren.

Natuur, rust en ruimte
Het water kabbelt, een plezierjacht vaart gemoedelijk voorbij, de wind ruist door de bomen en een zwerm watervogels trekt langs de helderblauwe hemel. Nergens is het zo ontspannen wonen als aan het water. Gelegen aan de Hollandsche IJssel, op steenworp afstand van Rotterdam, geniet u in IJsselmaere optimaal van de natuur, rust en ruimte.

Unieke ligging
IJsselmaere is gelegen in Ver Hitland (Nieuwerkerk aan den IJssel), een royaal natuurgebied tussen de Hollandsche IJssel en de ’s-Gravenweg. Met een zeer gevarieerd landschap van water, bos, moeras en weilanden is het hier prachtig recreëren. Ver Hitland is dan ook zeer geliefd bij natuurminnende wandelaars en buitensporters; vanwege de veelzijdigheid van het gebied en de unieke ligging.

* Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
* Heeft u vragen of wenst u een gesprek? Neem contact met ons op.

Photos

Surroundings

Omringd door voorzieningen
U waant zich in IJsselmaere ver van de bewoonde wereld, toch bent u omringd door voorzieningen. Op nog geen tien minuten van uw woning, bevinden zich scholen, winkels, horeca en diverse sportfaciliteiten.

Culinair genieten
In de directe omgeving van IJsselmaere kunt u op diverse locaties culinair genieten. Zo vindt u op nog geen tien minuten van uw woning een authentieke trattoria waar voortreffelijke tapas worden geserveerd

Sport en ontspanning
In IJsselmaere is het heerlijk sporten en ontspannen. Bij mooi weer trekt u uw wandel- of hardloopschoenen aan of stapt u op de fiets en kiest een van de prachtige routes door het natuurgebied. Bent u een fervent golfer, ruiter of zeiler; vanaf IJsselmaere is het slechts 5 minuten naar de jachthaven of manege. En in iets meer dan tien minuten bent u bij de 18 holes golfbaan Hitland.

Opgroeien in de natuur
Wat is er fijner voor een kind dan opgroeien in de natuur? Samen wandelen door de wilgenbossen, met een verrekijker op zoek gaan naar hazen, hermelijnen en roofvogels. Met een basisschool een basisschool op nog geen vijf minuten en een middelbare school op tien minuten van uw woning, is het in IJsselmaere ook fantastisch wonen met kinderen.

360° photos and video

Video

Residential property types

Of the 24 houses in this project 1 is available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings