Het Posthuys

Spijkenisse Construction started
From € 255,300 to € 815,950 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 71 (3 available)
  • Living area 77 to 212 m²
  • Number of rooms 3 to 5

Project Het Posthuys

Met veel plezier presenteren we u een bijzonder project in Spijkenisse: Het Posthuys. Op de plek van het oude postkantoor verrijst een modern, duurzaam en statig appartementencomplex.

Dit unieke complex telt 71 appartementen, in maar liefst 14 varianten. U heeft de keuze uit drie-, vier- en vijfkamerappartementen in verschillende uitvoeringen en woonoppervlaktes. Allemaal vol daglicht dankzij de grote ramen. Of kiest u liever voor het riante penthouse met een woonoppervlak van maar liefst 212 vierkante meter? Elk appartement is voorzien van een royaal terras of balkon, een eigen berging en een parkeerplaats op het eigen, afgesloten parkeerterrein.

Vanuit uw appartement geniet u van alles wat Spijkenisse te bieden heeft. Winkels, restaurants, theater en cultuur: u loopt er zo naartoe. Met haar chique uitstraling aan de buitenkant en alle comfort binnenin, wordt Het Posthuys een heerlijke plek om te wonen!

Op de website van Het Posthuys ' vindt u een makkelijk overzicht van alle woningtypes en de bijbehorende bouwnummers. Klikt u op een bouwnummer, dan ziet u de 2D plattegrond van het type appartement en de tekening van het specifieke bouwnummer.
Tip: maak gebruik van de woningzoeker op de website. Geef hier uw wensen aan en u komt direct uit bij het bouwnummer dat past bij uw voorkeuren.

De verkoopprocedure die we doorlopen kunt u eveneens vinden op de website. Vanaf uw inschrijving en de financiële check tot aan het moment dat u officieel over gaat tot de koop. Heeft u hier vragen over? De makelaars van Toussaint + van Wijk en hypotheekadviseurs van de Rabobank zijn u graag van dienst.

Ook voor advies betreffende uw eigen koopwoning kunt u bij Toussaint + van Wijk Makelaardij terecht.

Kenmerken:
- Modern en dus duurzaam
- Goed geisoleerd en gasloos
- Trias energetica principe (zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame energiebronnen)
- Warmte terug win installatie, haalt warmte uit de afgevoerde ventilatielucht terug en verwarmt daarmee de verse binnenlucht op
- Co2 sensor die zorgt voor een optimale ventilatie en luchtkwaliteit
- Goede isolatie, temperatuurverschillen in de verschillende ruimtes minimaal
- PV-panelen ten behoeve van algemene ruimte
- EPC kleiner dan 0,27
- U komt in aanmerking voor een groenverklaring

Photos

360° photos and video

Planning

Project phase: construction started
Now
Start sale March 2020
Start construction December 2020
Expected delivery February 2022

Residential property types

Of the 71 houses in this project 3 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Het Posthuys

From € 255,300 to € 815,950 v.o.n.