't Gouwe - 23 spoorwoningen

Waddinxveen Sale started
From € 311,000 to € 393,500 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 23 (5 available)
  • Living area 115 to 146 m²
  • Number of rooms 1 to 5
  • Plot size 2 m²

Project 't Gouwe - 23 spoorwoningen

’t Gouwe, 23 woningen in Waddinxveen,
Brengt u wonen, winkelen en werken onder één dak.

Bekijk nu de virtuele tour via de projectwebsite!

‘t Gouwe is de ultieme plek waar wonen en werken samengaan. De atelierwoningen bieden de ruimte om professioneel thuis te werken of een leuke zaak aan huis te starten. De verkoper geeft bij de eerste 17 getekende overeenkomsten een IKEA cadeaukaart weg ter waarde van €2.000-,. Met deze kaart kun je jouw gehele multifunctionele kamer (online) inrichten via “Relaxed Thuis x Werken”. In de VR tour hieronder is een voorbeeld te zien van een volledig ingerichte thuiswerkplek met IKEA meubelen.

In ’t Gouwe kun je alle kanten op
Met de ontwikkeling van 23 woningen in project ’t Gouwe realiseert MRP Development een nieuwe fase van het vernieuwde stadshart van Waddinxveen (Centrum Gouweplein). Geen standaard woning maar echt iets bijzonders!

De woningtypen bestaand uit 2- of 3-woonlagen. In dit laatste type, de Atelierwoningen, zijn wonen & werken prima te combineren. Of wil je werken in hartje Rotterdam? Of Utrecht? En toch relaxed wonen in ’t Gouwe? Ook prima te doen. Kortom: in ’t Gouwe kun je je leven plezierig veelzijdig inkleuren.

De woonoppervlakten variëren van ruim 115 m² (2 lagen) tot ruim 146 m² (3 lagen).
De woningen hebben een entree aan het Spoorpad, split level, extra hoge woonkamer, keuken en toilet. Op de tweede verdieping bevindt zich een volledig ingerichte slaapverdieping. Door een praktische indeling is de begane grond ook in te richten als werk- of praktijkruimte of misschien bent u juist op zoek naar een extra slaapkamer of speelkamer voor uw kinderen. Een beperkt aantal woningen zal worden uitgevoerd zonder deze extra verdieping op straatniveau. Aan buitenruimte ook geen gebrek: de woningen beschikken over een royaal privé terras aan de rand van de binnentuin. De woningen zullen gasloos worden aangesloten op de reeds aanwezige collectieve warmtepomp voorziening.

Iedere woning beschikt daarnaast over een afsluitbare berging. En in het alleen voor bewoners toegankelijke deel van de parkeergarage heb je, jawel, je eigen privé-parkeerplaats. Plus de optie om hier ook een tweede parkeerplaats te huren. Over gemak gesproken.

Veelzijdig en royaal wonen aan de buitenzijde van het nieuwe centrum Gouwplein in Waddinxveen.
Architectonisch zullen de woningen aan het Spoorpad naadloos worden opgenomen in de architectuur van het bouwblok waar ze deel van uitmaken: vormgegeven als harmonieuze straatwand met individuele woningen. De gevels onderscheiden zich door het gevarieerd palet van verschillende kleuren baksteen en decoratieve elementen.

Alle voordelen op een rij.
• Locatie: midden in hét stadshart 'centrum Gouweplein' van Waddinxveen.
• De woonoppervlakten van de 4- en 5-kamerwoningen variëren van ruim 115 m² tot 146 m².
• Speelse indeling van de woning, inclusief splitlevel.
• Privétuin grenst aan de daktuin met veel groen en speelgelegenheid.
• Privé parkeerplaats in de bewonersparkeergarage, inclusief berging. Bezoek kan veilig parkeren in de grote parkeergarage onder het Gouweplein.
• Architectuur: Stadse jaren '20'. Door de variatie van gevels krijgt ieder huis haar eigen karakter.
• Door de verrassende indeling van de Atelierwoningen is het ook mogelijk wonen en werken te combineren.
• Goede uitvalbasis voor woon- en werkverkeer & op korte afstand van Rotterdam, Utrecht en Den Haag.
• Op loopafstand van NS-station Waddinxveen.
• Het Coenecoop College is 3 minuten lopen.
• Waddinxveen heeft een stedelijk karakter en mentaliteit, maar ook veel ruimte en groen in de nabijheid. Je bent vanaf het centrum binnen vijf minuten in natuurgebieden als ’t Weegje, het Bentwoud, Gouwebos, Polder Bloemendaal.

Photos

Surroundings

Waddinxveen: dorps wonen in hartje Randstad
“Veel te doen, alles dichtbij”. Met dit motto profileert Waddinxveen zich. En terecht. Het dorp ligt in de provincie Zuid-Holland, midden in het Groene Hart. De gemeente telt ruim 28.000 inwoners. Als Waddinxvener geniet je van het dorpse karakter en profiteer je tegelijk van de centrale ligging, midden in de Randstad en nabij belangrijke uitvalswegen. De openheid en bereikbaarheid zorgen ook voor een vleugje stedelijke mentaliteit, terwijl rust, ruimte en groen nooit ver weg zijn. Het dorp biedt elk wat wils. Je kunt een lekker drankje of hapje eten in één van de gezellige restaurants, fietsen en wandelen door polder Bloemendaal, het Gouwebos en ’t Weegje of recreëren bij de Petteplas.

Een levendig stadshart
Met de realisatie van het geheel nieuwe centrum beschikt Waddinxveen over een volwaardig stadshart met winkels (ca. 20.000 m²), horeca, een parkeergarage en verschillende woningtypen. Daarnaast vind je hier een sociaal cultureel centrum met onder andere een bibliotheek en theaterzaal. Het NS-station en de bushalte ligt op 2 minuten loopafstand. In ’t Gouwe kun je dus letterlijk alle kanten op. Het nieuwe centrum straalt de sfeer van de klassieke binnenstad uit. Met mooie materialen, groenvoorzieningen op de pleinen en bijzondere plekken als trappen en bruggen. Je geniet hier van een plezierige dynamiek, midden in het groene hart.

360° photos and video

Video

Planning

Project phase: sale started
Start sale June 2020

Residential property types

Of the 23 houses in this project 5 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

't Gouwe - 23 spoorwoningen

From € 311,000 to € 393,500 v.o.n.