Emmaüshof

Zwolle Sale started
From € 319,000 to € 575,000 v.o.n.

Hightlighted features

 • Number of houses 27 (3 available)
 • Living area 81 to 129 m²
 • Number of rooms 3

Project Emmaüshof

Splinternieuw en energieneutraal wonen, dat kan ik de Emmaüshof in Zwolle!

*** Wilt u graag een brochure van dit project ontvangen of meer informatie over het verkoopproces? Neem dan contact op met Edwin van Vilsteren Makelaars in Zwolle op telefoonnummer 038-4607690.***

Nieuwe, luxe en energie neutrale appartementen in Berkum, een unieke kans. Op de locatie van de voormalige Emmaüskerk in Berkum gaan 27 luxe appartementen gerealiseerd worden. Het appartementsgebouw wordt voorzien van een lift en op het terrein rondom het gebouw worden 27 parkeerplaatsen gerealiseerd voor de bewoners van de appartementen. Het te realiseren appartementsgebouw ligt tegenover het winkelplein in de wijk Berkum. Veel overige voorzieningen in de wijk liggen op loop- of fietsafstand. Op het terrein worden 27 eigen parkeerplaatsen, bezoekersparkeerplaatsen en groen aangelegd. Bewoners van de appartementen kunnen straks op eigen terrein, direct naast het appartementsgebouw parkeren.

Duurzaam en compleet
De appartementen zijn bij oplevering energieneutraal (EPC 0) door het gebruik van warmtepompen en de aanwezigheid van zonnepanelen. Daarnaast is er sprake van optimale isolatie en triple glas. De appartementen worden gasloos opgeleverd en sluiten daarmee aan bij het wonen van de toekomst. Om zo min mogelijk energie te gebruiken voor het verwarmen van de appartementen worden deze in hun geheel voorzien van vloerverwarming. Vloerverwarming is heerlijk comfortabel. Groot pluspunt van de installaties is dat er niet alleen verwarmd kan worden maar ook gekoeld. Gedurende warme zomers een extra comfort.

De appartementen beschikken over een luxe keuken met inbouwapparatuur, een complete badkamer met toilet en nog een separaat toilet.
De ontwerpers van Bruynzeel Keukens hebben een mooie en geheel complete keukenopstelling ontworpen. De opstelling is voorzien van kwalitatief hoogwaardige apparatuur van Siemens. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om deze keuken naar uw persoonlijke wensen aan te passen of om vrijblijvend een keuken geheel naar eigen inzicht te laten ontwerpen.
Met sanitair van Villeroy en Boch wordt er klasse gebracht in de badkamer en toiletruimte van uw nieuwe appartement. Er is gekozen voor de 'Subway' lijn, een lijn die zich kenmerkt door functionaliteit, innovatie en minimalistische design. Een groot formaat tegel zorgt voor een rijke uitstraling en rust in uw badkamer en toiletruimte. Op de vloer wordt een 60x60cm tegel toegepast en op de wand een 30x60cm tegel. De badkamer wordt voorzien van een dubbele wastafel met spiegel, een douchehoek met een glazen douchewand & een regendouche en een toilet. De separate toiletruimte wordt voorzien van en toilet en fontein. De twee penthouses krijgen als extra een ligbad.

Iedereen een buitenruimte
Alle appartementen beschikken over een eigen buitenruimte. De appartementen op de begane grond krijgen een tuin en de appartementen op de verdiepingen een balkon of dakterras.

Photos

Surroundings

Zwolle een bruisende stad met historie

De levendige stad Zwolle is groot geworden als handelsstad dankzij haar ligging aan diverse waterwegen. De stad heeft een middeleeuws centrum met een scala aan prachtige monumentale steegjes, vestingwerken en een stervormige stadsgracht. Dit centrum biedt anno 2020 een ruim en divers winkelaanbod, sfeervolle restaurants, bioscopen en theaters. Als u graag de natuur in trekt voor een actieve wandeling of fietstocht bieden de stad Zwolle en haar buitengebied volop mogelijkheden.

Berkum, groen en vriendelijk

De wijk Berkum ligt aan de rand van Zwolle, tegen het buitengebied met de Overijsselse Vecht en Nieuwe Vecht aan. Deze ligging biedt wijkbewoners de mogelijkheid om te recreëren in de natuur, te sporten of de rust te zoeken. De wijk beschikt over veel groen. Daarom wordt Berkum ook wel het groene tuindorp genoemd.

Naast natuur en groen heeft de wijk een prettig voorzieningenniveau. De wijk beschikt over een winkelplein met winkels voor de dagelijkse boodschappen. Verder beschikt de wijk over scholen, kerken, sportvelden en een eigen voetbalvereniging. Zwembad De Vrolijkheid en het Openluchtbad zijn een fijne aanvulling voor de wijk om te kunnen ontspannen.

Wijkcentrum de Weijenbelt is het sociale middelpunt van de wijk. Hier worden tal van activiteiten georganiseerd. Verder biedt de Weijenbelt onderdak aan diverse clubs en verenigingen.

In de direct omgeving zijn het PEC Zwolle Stadion met een breed scala aan voorzieningen en de Isala Klinieken te vinden.

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale October 2020

Residential property types

Of the 27 houses in this project 3 are available

 • Appartement met terras of balkon, berging en parkeerplaats

  Galleried apartment From € 319,000 to € 349,000 v.o.n.
  • living area 81 to 90 m² Living area
  • number of rooms 3 rooms
  House Living area Rooms Price
  Emmaüshof A7 Under option 84 m² living area 3 rooms € 325,000 v.o.n.
  Emmaüshof A8 Under option 81 m² living area 3 rooms € 319,000 v.o.n.
  Emmaüshof C9 Under option 82 m² living area 3 rooms € 325,000 v.o.n.
  Emmaüshof A5 Sold under reservation 90 m² living area 3 rooms € 349,000 v.o.n.
  Emmaüshof A6 Sold under reservation 90 m² living area 3 rooms € 349,000 v.o.n.
 • Appartement met terras of balkon, berging en parkeerplaats

  Apartment with shared street entrance € 575,000 v.o.n.
  • living area 129 m² Living area
  • number of rooms 3 rooms
  House Living area Rooms Price
  Emmaüshof B10 Sold under reservation 129 m² living area 3 rooms € 575,000 v.o.n.
 • Appartement met tuin, berging en parkeerplaats

  Ground-floor apartment From € 392,500 to € 399,000 v.o.n.
  • living area 99 m² Living area
  • number of rooms 3 rooms
  House Living area Rooms Price
  Emmaüshof A2 Sold under reservation 99 m² living area 3 rooms € 399,000 v.o.n.
  Emmaüshof A3 Sold under reservation 99 m² living area 3 rooms € 392,500 v.o.n.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Emmaüshof

From € 319,000 to € 575,000 v.o.n.