Brouwerijstraat 13 JV20 4356 AM Oostkapelle

€ 112,500 k.k.

Description

Nette recreatiechalet aan de Zeeuwse Kust! Het chalet ligt aan de buitenrand van Camping In de Bongerd en beschikt o.a. over een lichte op de tuin gerichte woonkamer (ca 18m2), een gezellig vlonderterras, 2 slaapkamers (ca. 6 en 8m2) en 2 badkamers!

Het chalet is per direct te aanvaarden, inclusief inventaris. Momenteel wordt het chalet verhuurd via de camping. Vraag naar de voorwaarden.

Bouwjaar 2019. Verwarming en warm water is geregeld middels een gaskachel en elektrische boiler. Het chalet heeft een eigen parkeerplek naast het object en is goed geïsoleerd waardoor het zowel in de zomer als ook in de winter een heerlijke plek is om te verblijven.

Oostkapelle en haar omgeving hebben veel te bieden... Een dagje baden of uitwaaien aan strand en zee, of struinen in het duingebied en de nabij gelegen bossen? Op de fiets bent u er binnen slechts 10 minuten! Ook de badplaats Domburg, historische Middelburg en Veere liggen op slechts enkele kilometers fietsen.

Indeling:
Entree, moderne keuken met vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, magnetron, oven en koel-vrieskast, lichte woonkamer. Vanuit de woonkamer zijn de 2 slaapkamers, een badkamer met douche, toilet en wastafel, én een badkamer met douche en wastafel bereikbaar. Ook is er een tweede (separaat) toilet.

Buiten:
De chalet is zeer gunstig gelegen op de zon (zuidkant), aan de buitenrand van de camping. Het vlonderterras (ca.14 m2) met loungeset, en het gazon maken het tot een heerlijke tuin om de hele dag door te kunnen genieten. Daarnaast staat er op het perceel een tuinbox voor opslag van tuinkussens.

Gebruik:
U kunt het chalet kopen voor eigen gebruik of verhuur of een combinatie daarvan. Verhuur verloopt via Camping In de Bongerd/Siblu, of onder bepaalde voorwaarden kunt u zelf verhuren. Camping In de Bongerd/Siblu in Oostkapelle biedt ook goede verhuurmogelijkheden als uw voorkeur uitgaan naar volledige verhuur, of een combinatie van verhuur en eigen recreatief gebruik.

Grond:
Het chalet is geplaatst op ca. 200m2 huurgrond en hier zijn de bepalingen voor een jaarplaats op Camping In de Bongerd en de voorwaarden van Siblu van toepassing.

Interesse? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak, wij verzorgen u graag een rondleiding. Makelaarskantoor Wisse Vastgoed, Thuis in Zeeland. Wellicht tot binnenkort!

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 112,500 kosten koper
Original asking price
€ 107,500 kosten koper
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
Permanent occupancy
Permanent occupancy is not allowed

Construction

Kind of house
Mobile home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
2019
Specific
Furnished and with carpets and curtains
Type of roof
Gable roof covered with metal

Surface areas and volume

Areas
Living area
38 m²
Exterior space attached to the building
14 m²
Plot size
200 m²
Volume in cubic meters
100 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms and 1 separate toilet
Bathroom facilities
2 showers and toilet
Number of stories
1 story
Facilities
TV via cable

Energy

Energy label
Not required
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
Gas heaters
Hot water
Electrical boiler

Cadastral data

VEERE 0 0
Cadastral map
Area
200 m²
Ownership situation
Construction

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in recreational park
Garden
Surrounded by garden

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property