Landmetersweg 1 -S27 4356 RE Oostkapelle

Hightlighted features

  • 38 m² living area
  • 240 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 110,000 k.k.

Description

AAN DE ZEEUWSE KUST, ligt deze goed verzorgde chalet, op korte afstand van bos, zee en strand. Het chalet (bouwjaar 2009) ligt op een prachtige locatie aan de buitenrand van Camping De Pekelinge en heeft 3 slaapkamers, een heerlijk ruime woonkamer en open keuken. Woonoppervlak ca. 38 m2 en ruim en groen omzoomd perceel huurgrond ca. 240 m2.

Het chalet met 5 slaapplaatsen is het gehele jaar door te gebruiken, waardoor u optimaal geniet van uw investering. Verhuur van het chalet is alleen onder bepaalde voorwaarden toegestaan. Informeer naar deze voorwaarden bij ons kantoor.

Camping De Pekelinge ligt op slechts enkele minuten fietsen van het gezellige Oostkapelle, het Noordzeestrand, natuurgebied 'De Mantelinge' en kasteel Westhove. Ook Domburg, Middelburg en Vlissingen zijn door de goede ontsluitingswegen makkelijk te bereiken. Een fijne plek om neer te strijken tijdens de lange zomerweken of voor bijvoorbeeld heerlijke weekenden uitwaaien aan de kust... Het chalet is het gehele jaar door te gebruiken, waardoor u optimaal geniet van uw investering.

Indeling:
Entree, gezellige woonkamer met gashaard en heerlijke zithoek met zicht op de tuin en open keuken met (inbouw-)keukenapparatuur. Vanuit de centraal gelegen woonkamer zijn de drie slaapkamers, de nette badkamer met douche, toilet en wastafel te bereiken.

Buiten:
De zeer gunstig op de zon gelegen tuin is omzoomd met een groene haag. Het (speel-)gazon en het betegelde terras bieden voldoende ruimte om de hele dag door heerlijk te genieten van het buitenleven. Ontbijten in het ochtendzonnetje en 's avonds met een wijntje en een goed onderuit in de avondzon... mooi vooruitzicht toch?

Algemeen:
De camping heeft in de maanden dat ze open is veel te bieden, waaronder een restaurant en snackbar, een winkel, diverse sportvoorzieningen en een binnenzwembad. Voor kinderen is het er een waar paradijs, want die raken niet uitgespeeld in de waterspeeltuin, op de pumptrack (parcours voor de kleinere wielen), de airtrampolines en nog veel meer... Het chaletpark ligt aan de rand van de camping en biedt op meerdere plaatsen parkeerruimte.

De beheerder van de camping regelt vrijwel alles voor u, daar staat een vergoeding van € 4.823,20 per jaar (prijspeil 2021) tegenover voor de huur van de grond, toeristenbelasting, voorschot water- en energielasten en de gemeentelijke belastingen.

Voor chalets op Camping De Pekelinge gelden de 'Voorwaarden Jaarplaatsen inclusief wintergebruik' en de 'RECRON voorwaarden voor jaarplaatsen'. Warm water en verwarming middels gashaard en geiser.

Interesse? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak, wij verzorgen u graag een rondleiding door het chalet. Makelaarskantoor Wisse Vastgoed, Thuis in Zeeland. Wellicht tot binnenkort!

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 110,000 kosten koper
Listed since
5 weeks
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
Permanent occupancy
Permanent occupancy is not allowed

Construction

Kind of house
Mobile home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
2009
Specific
Furnished and with carpets and curtains
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
38 m²
Exterior space attached to the building
1 m²
External storage space
4 m²
Plot size
240 m²
Volume in cubic meters
100 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
1 story
Facilities
TV via cable

Energy

Energy label
Not required
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
Gas heater and gas heaters
Hot water
Gas water heater

Cadastral data

VEERE 0 0
Cadastral map
Area
240 m²
Ownership situation
Construction

Exterior space

Garden
Front garden
Front garden
200 m² (12,5 meter deep and 16 meter broad)
Garden location
Located at the south

Storage space

Shed / storage
Outside plastic storage cabinet
Insulation
No insulation

Neighborhood

Verspreide huizen in het Zuiden, Oostkapelle

Discover locations in the neighborhood

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Landmetersweg 1 -S27

€ 110,000 k.k.