Havenweg 48 4697 RL Sint-Annaland

Hightlighted features

  • 88 m² living area
  • 1 bedroom
Map
€ 444,500 v.o.n.

Description

* Gelijkvloerse, fijne en intieme penthouses met veel lichtinval
* Aan de kust en haven gelegen, met prachtig uitzicht over de Oosterschelde
* Omringd met een rijk culinair aanbod, culturele activiteiten en prachtige natuur

Dit is Vista Maris, een uniek project aan het water in Sint-Annaland op Tholen. De eerste vijf luxe accommodaties van Vista Maris zijn reeds opgeleverd en het is mogelijk om deze zeven dagen per week te bezichtigen. Uiteindelijk zullen er 16 luxe appartementen (2, 4, 6 en 8 personen) en 4 luxe penthouses opgeleverd worden waardoor dit project kleinschalig en overzichtelijk blijft.

Op de bovenste verdiepingen worden 2-4 persoons penthouses (nummer 5, 20, 14 en 15) gerealiseerd met grote raampartijen met veel lichtinval. Hier kun je heerlijk ontspannen op je eigen balkon! Enerzijds biedt het een weids uitzicht over de Oosterschelde en anderzijds de knusse aanblik van de jachthaven. De getijdehaven en haar faciliteiten zijn bijzonder populair, dankzij de perfecte ligging en niet in de laatste plaats dankzij de diverse horecabedrijven direct in de buurt. Dit penthouse is met zorg en met veel gevoel ontworpen, voor mensen die zich bewust zijn van comfort. De gasten die hier komen zullen zich onmiddellijk thuis voelen. Je bent hier echt even weg uit de drukte. Laat de geluiden van de zee, de meeuwen en de geur van de zilte lucht tot je komen.

INDELING
Wanneer je binnenstapt in de hoofdentree neemt de lift je mee naar je eigen verdieping, je stapt direct centraal binnen in je eigen woning. Deze 2-4 persoons penthouse is voorzien van een balkon rondom en is te bereiken vanuit alle ruimtes. Er is één slaapkamer, deze bereik je via de badkamer en heeft toegang tot het balkon op de havenzijde. De moderne badkamer is voorzien van een regendouche en een bad, ook hier komen de zwarte details helemaal tot zijn recht. Voor andere gasten is er een (tweepersoons) slaapvide te bereiken via een trap. De luxe open keuken is voorzien van alle gemakken, de zwarte details maken het helemaal af. Overigens heeft elke woning voldoende berging en altijd een parkeerplaats beschikbaar, het complex is voorzien van eigen parkeerplaatsen.

VERHUURMOGELIJKHEDEN EN EIGEN GEBRUIK
Een professionele verhuurorganisatie Welcome in Zeeland neemt je al het werk uit handen en zorgt ervoor dat jouw woning optimaal verhuurd wordt. Welcome in Zeeland werkt nauw samen met verschillende organisaties in de reisbranche, zowel nationaal als internationaal en is voortdurend op zoek naar een zo hoog mogelijkebezettingsgraad. Door continu te optimaliseren zorgen wij ervoor dat u een zo hoog mogelijk rendement uit uw investering haalt. Je kunt overigens ook zelf 6 maanden per jaar gebruik maken van jouw woning. Zo profiteer je niet alleen van het rendement, maar ook van een heerlijke tijd in Zeeland.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 444,500 vrij op naam
Original asking price
€ 598,500 vrij op naam
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
Permanent occupancy
Permanent occupancy is not allowed
VVE (Owners Association) contribution
€ 0.00 per month

Construction

Type apartment
Galleried apartment (apartment)
Building type
New property
Year of construction
2022
Specific
Furnished and with carpets and curtains

Surface areas and volume

Areas
Living area
88 m²
Volume in cubic meters
186 m³

Layout

Number of rooms
2 rooms (1 bedroom)
Number of stories
1 story
Located at
1st floor

Energy

Energy label
Not available
Heating
CH boiler
CH boiler
2022

Exterior space

Location
Alongside water, In wooded surroundings and rural

Garage

Type of garage
Parking place

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
No
Annual meeting
No
Periodic contribution
No
Reserve fund present
No
Maintenance plan
No
Building insurance
No

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Havenweg 48

€ 444,500 v.o.n.