Amersfoortsestraat 126 BT1 3769 AN Soesterberg

Hightlighted features

  • 90 m² living area
  • 821 m² plot size
  • 2 bedrooms
Map
€ 429,980 k.k.

Description

* Geschakelde stenen bungalows met royale soutterain
* Op riante kavels in het groen tot 1000 m² eigen grond
* Verhuur mogelijk, niet verplicht

De geschakelde bungalows kennen een eigenzinnige inrichting en hebben een zee aan ruimte. Op de begane grond bevind zich de tuingerichte living en een volledig uitgeruste open keuken met vaatwasser, combimagnetron, inductie, afzuiging, koelkast en vriezer. In het verrassend lichte soutterain zijn twee royale slaapvertrekken gesitueerd. Aan duurzaamheid is ook gedacht. Uitgerust met compleet vernieuwde en verzwaarde elektra en glasvezel tot in de meterkast, is de woning helemaal klaar voor de toekomst. 

De bungalows zullen volledig luxe worden gerenoveerd inclusief tuinaanleg. De afwerking is van zeer hoog niveau. Denk hierbij aan een vorstelijk sanitair en een luxe keuken. Wil je hier in alle luxe genieten in je eigen hottub, voeg dan extra een wellness pakket toe. 

HET PARK
Aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug, tussen Amersfoort en Utrecht ligt het prachtige Soesterberg. De gemeente, beroemd door de gelijknamige vliegbasis van weleer, is zeer gewild als verblijfs- en vestigingslocatie.

Met de uitgestrekte zandvlaktes van de Soesterduinen, het heidegebied bij Leusden en de bossen van Bilthoven en Soest op een steenworp afstand is het gebied een waar walhalla voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Door de centrale ligging, letterlijk in het midden van het land, ben je zó in Amersfoort, Utrecht of Amsterdam.

RENDEMENT, VERHUUR EN EIGEN GEBRUIK
Bij Residence Bosch-Rijck is verhuur van de accommodatie mogelijk, maar niet verplicht. Als eigenaar kun je maximaal 180 dagen eigen gebruik maken van de woning. Verhuur van de accommodatie is toegestaan, je krijgt de mogelijkheid de verhuur zelf te verzorgen of via Belvilla. Om een zo aantrekkelijk en hoog mogelijk rendement te realiseren, is ervoor gekozen om de woningen volledig te renoveren. Download nu de brochure en bekijk de huuropbrengsten en jaarlijkse kosten van deze woning.

RENOVATIE
Bekijk de beschikbare interieurfoto’s van de woning om een idee te krijgen van de renovatie van jouw recreatiewoning. In het renovatiepakket zijn keuzes gemaakt m.b.t. de keuken, badkamer en vloer. Vraag onze verkoopadviseur voor meer informatie hierover.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 429,980 kosten koper
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available immediately
Permanent occupancy
Permanent occupancy is not allowed

Construction

Kind of house
Single-family home, semi-detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
2007

Surface areas and volume

Areas
Living area
90 m²
Plot size
821 m²
Volume in cubic meters
279 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of stories
2 stories

Energy

Energy label
Not available
Heating
CH boiler
CH boiler
2007

Cadastral data

SOESTERBERG E 6292
Cadastral map
Area
821 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In wooded surroundings
Garden
Surrounded by garden

Garage

Type of garage
Parking place

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Amersfoortsestraat 126 BT1

€ 429,980 k.k.