BSP (Bouwnr. 16) 2374 BS Oud Ade

  • Sold
€ 359,500 v.o.n.
Part of project De Buitenplaats, Oud Ade

Description

LET OP GEEN PERMANENTE BEWONING!
OPEN DAG VRIJDAG 20 MEI 14:00-17:00

De Buitenplaats is een nieuwbouwproject met 26 prachtige, modern vormgegeven, vrijstaande RECREATIEWONINGEN op een afgesloten
privéterrein met algemene parkeerplaatsen, groenvoorzieningen en rondom gelegen aan het water. Er zijn 11 woningen met een eigen aanlegplaats. Tevens worden er losse aanlegplaatsen verkocht. Met een sloep kunt u prachtige tochten maken richting de Braassemermeer, de Kagerplassen en het historische centrum van Leiden.

De woningen zijn zeer geschikt voor eigen gebruik dan wel voor verhuur. Indien u de woning verhuurd kunt u rekenen op een aantrekkelijk jaarlijks rendement. Belvilla zal zorgdragen voor de verhuur waarbij het geprognotiseerd rendement ca. 6% op jaarbasis zal bedragen. Verhuurhypotheek mogelijk tot 75% van de marktwaarde. Looptijd 25 jaar. Bij een rentevaste periode van 10 jaar bedraagt de rente 1,21%. Aflossing: lineair of annuïteit.

Oud Ade heeft een fantastische ontsluiting. Binnen 2 minuten zit u op de Rijksweg A4, waar u met een kwartier Schiphol bereikt. De vrijstaande woningen zijn gelegen op grote kavels van ca. 500 - 650 m2 (inclusief een gedeelte water) en hebben een bruto vloeroppervlakte van 60 m2. De bouw zal kwalitatief hoogwaardig worden uitgevoerd, dat houdt in traditionele bouw volgens de laatste normen, zeer duurzaam en volledig geïsoleerd. De Buitenplaats is het gehele jaar toegestaan voor eigen recreatief gebruik dan wel recreatieve verhuur. Ook zijn er geen dwingende parkregels en hoge parklasten. Ideaal!

De gemeente Kaag en Braassem heeft inmiddels een nieuwe beleidslijn oppervlakte recreatiewoningen aangenomen die het mogelijk maakt ook nog een buitenruimte (veranda) bij de nieuw te realiseren recreatiewoning te realiseren welke buitenruimte niet zal worden meegerekend in de toegestane oppervlakte van 60 m2. Deze buitenruimte is echter alleen toegestaan indien er sprake is van maximaal één dichte zijde.

Wilt u een recreatiewoning in De Buitenplaats kopen? Neem contact op met de makelaar voor een vrijblijvende afspraak. Prijzen vanaf € 304.500 exclusief verrekenbare BTW (bij recreatieve verhuur). Nadere informatie vindt u op de projectwebsite. wonenindebuitenplaats.nl

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 359,500 vrij op naam
Status
Sold
Permanent occupancy
Permanent occupancy is not allowed

Construction

Kind of house
Bungalow, detached residential property
Building type
New property
Year of construction
2022
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
60 m²
Volume in cubic meters
210 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of stories
1 story

Energy

Provisional energy label
A What does this mean?

Exterior space

Location
On navigable waterway, rural, unobstructed surrounding view and in recreational park
Garden
Surrounded by garden

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property