Het funda Huis gaat gebouwd worden

We gaan van big data naar bouwtekening: het funda Huis wordt echt gebouwd en krijgt een plek ergens in Nederland. Een geweldige kans voor gemeenten die vraaggestuurd ontwikkelen naar een hoger plan willen tillen.

Deze partners maken het funda Huis werkelijkheid

Het funda Huis-project is een samenwerking tussen funda en Van Wijnen, architecten Jeroen Atteveld en Dingeman Deijs én Nieuw Wonen Nederland. Ons doel? Vraaggestuurd ontwikkelen verder brengen. Door intensief samen te werken met ketenpartners in een lokaal nieuwbouwproject. Op basis van elkaars data, kennis en expertise.

Staat het funda Huis straks in uw gemeente?

De ketenpartners staan in de startblokken voor de ontwikkeling van het funda Huis én het rijtje waar deze unieke woning in komt te staan. In welke gemeente dit gebeurt, dat is nog de vraag...

Gemeentelijke bestuurder? Meld u aan

We zijn op zoek naar een gemeente die net als wij de ambitie heeft om bewoners écht centraal te stellen. Door iets te bouwen wat aansluit bij hun vraag. Een gemeente die samen met een team van bevlogen NVM-nieuwbouwspecialisten, ontwikkelaars en architecten, dit bijzondere experiment aangaat. Doet u mee? Maak uw interesse dan uiterlijk kenbaar op 30 september 2019.

funda Huis gemeente

Let op: De deadline om uw gemeente aan te melden voor het funda Huis is verstreken. Op dit moment is de selectieprocedure gestart en vinden verdiepende gesprekken plaats.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Van Wijnen via fundahuis@vanwijnen.nl