Het Avontuur 1 t/m 31

Amersfoort
€ 840 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 16 (geen beschikbaar)
 • Wonen 70 tot 75 m²
 • Aantal kamers 3

Omschrijving

Aan de muurlocatie in de wijk Kattenbroek, nabij het moderne stadsdeelcentrum Emiclaer gelegen dit speelse wooncomplex met in totaal 16 huur appartementen.

Uitstekend gelegen ten opzichten van uitvalswegen A1 en A28. Een busverbinding bevindt zich nabij met een verbinding naar Station Schothorst, Amersfoort Centraal.

De appartementen hebben allen een balkon. De woningen komen met hun voordeur uit op de gemeenschappelijke centrale hal. Voor de eerste twee woonlagen zijn er niet meer dan vier appartementen per laag. Daarboven slechts twee appartementen per laag. In iedere woning vindt u een ruime entree/hal, een grote woon/eetkamer, een half open keuken met bijkeuken, apart toilet, een badkamer met tweede toilet, ligbad én separate douche en 2 slaapkamers.

Onder het gebouw heeft elke woning een berging en een eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage. De garage heeft een elektrisch bedienbare, afsluitbare deur.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 16 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Het Avontuur 1 t/m 31: appartementen

  Portiekflat € 840 /mnd
  • wonen 70 tot 75 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Het Avontuur 1 t/m 31

€ 840 /mnd