Klaasje Zevensterstraat 397 1183 MD Amstelveen

€ 1.310 /mnd

Omschrijving

Te huur: drie-kamerappartement gelegen op de begane grond

Midden in een groene buurt van Amstelveen is een bijzonder, nieuw en luxe appartementengebouw gebouwd, voor jong en oud. In Klaasje Zevenster staan 89 luxe appartementen die zo zijn ingericht dat bewoners hier onbezorgd kunnen wonen, nu en in de toekomst. Deze prachtige nieuwbouwappartementen hebben een hoogwaardige afwerking, complete keuken met inbouwapparatuur en comfortabele badkamer(s).

Let op: de foto's zijn genomen van een ander appartement en kunnen ietwat afwijken van de realiteit. De foto's dienen slechts een impressie te geven.

Het appartement
Dit appartement betreft een luxe drie- kamerappartement van ca. 73 m² op de begane grond gelegen aan de Klaasje Zevensterstraat 397. Voor uw gemak kan dit appartement instapklaar gehuurd worden!
- Huurprijs: €1.310,00
- Servicekosten: €65,00
- Twee slaapkamers
- Ruime badkamer
- Separaat toilet
- Inclusief uw eigen parkeerplaats in onderstaande parkeergarage!

In het appartement is een comfortabele badkamer aanwezig met een tweede toilet, welke middels de hal te bereiken is. Via de ruime woonkamer kan het balkon bereikt worden om een heerlijke frisse neus te halen. Aan de keuken zal het ook niet liggen, met de moderne inbouwapparatuur van ATAG heeft u alles in huis om een heerlijk driegangenmenu te koken! U heeft namelijk de beschikking over een inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, combi-oven en vaatwasser. De open Bribus keuken heeft een frisse uitstraling met witte kasten en een antraciet/zwart werkblad. De apparatuur is grotendeels geïntegreerd in de keuken. Zo ontstaat er een mooi tijdloos beeld dat past bij ieder interieur.

Wordt u ook zo enthousiast van Klaasje Zevenster? U kunt zich inschrijven via de projectwebsite: onderstaande link kunt u digitaal door de woning lopen. (Betreft een 3D Matterport). treft u een video van de modelwoning, zo krijgt u een leuke indruk van de woning! nachtrust

Of u nu een appartement met 1, 2 of zelfs 3 slaapkamers heeft, in zo'n modern en duurzaam huurappartement slaapt u als een roosje. Er is namelijk het hele jaar door een comfortabel woonklimaat met dank aan de uitstekende isolatie en moderne warmte terug win (WTW) installatie. Daarnaast geniet u van de flexibiliteit en zorgeloosheid van een huurwoning. Zo begint u zeker goed aan de dag!

De locatie
Klaasje Zevenster ligt middenin een rustige en groene omgeving, dichtbij voorzieningen zoals het winkelcentrum Bankras en stadshart Amstelveen. Bewoners kunnen wonen in een luxe en licht appartement, van het leven genieten en gezelligheid aan elkaar hebben. Wel hebben wij vast nagedacht over wat er op termijn nodig kan zijn om autonoom thuis te blijven wonen, mocht er later een zorgvraag ontstaan. We hebben de appartementen zo ontwikkeld dat een nieuwe zorgvraag past in de woning of dat die aanpassingen heel eenvoudig te doen zijn.Het complex is in de nabijheid van Verpleeghuis Klaasje Zevenster van Stichting Brentano Amstelveen. Heeft u zorg nodig of wilt u weten van welke diensten u gebruik kunt maken neemt u dan contact op met Zorgbemiddeling van Brentano, tel 020 - 4459755 of kijk op informatie
De woningen worden opgeleverd met op de wanden behang in een neutrale kleur, met uitzondering van het toilet en de badkamer, waar de wanden (deels) betegeld zijn. De technische ruimte en de meterkast zijn ook niet van behang voorzien. Het toilet en badkamer zijn voorzien van een antraciet/zwarte tegelvloer, de overige ruimten mag u zelf van een vloer en plinten voorzien. Houd er wel rekening mee dat de vloer geschikt moet zijn voor vloerverwarming. Wilt u graag een gezellig kleurtje of bijzonder behang? Dat mag, maar houd er rekening mee dat je het appartement in de originele staat moet terugbrengen als je gaat verhuizen.

Heeft u interesse in een bezichtiging neem gerust telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Klaasje Zevensterstraat 397

€ 1.310 /mnd