Jacob van Lennepstraat 292 -C 1053 KD Amsterdam

Uitgelichte kenmerken

  • 70 m² wonen
  • 1 slaapkamer
€ 900 /mnd

Omschrijving

U HEEFT EEN OBJECTCODE NODIG ALS U ONS BELT. DE CODE IS: 60604
**VOORRANG INDIEN U EEN SOCIALE HUURWONING ACHTERLAAT **
** DIT BETREFT EEN WONING VAN WONINGCORPORATIE DE ALLIANTIE **

Prachtige maisonnette gelegen in het geliefde Oud-West.

Omgeving:
De ligging is zeer centraal met o.a. op loopafstand het populaire Vondelpark, winkelgebied Kinkerstraat/Jan Pieter Heijestraat/Overtoom, de Ten Kate Markt, sportschool David Lloyd(op de kop van de Overtoom), diverse hotspots zoals restaurant Dikke Graaf, Wijnbar Barrica, Café Cómodo, Restaurant Forno en Edel. Ook zeer nabij gelegen De Hallen met daarin o.a. de foodhallen, restaurants, een bioscoop en verschillende winkels. Deze hippe locatie staat dus garant voor een grote diversiteit aan winkels en horeca. De wijk heeft verder tal van voorzieningen zoals scholen, kinderopvang en culturele uitgaansgelegenheden. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij supermarkten op de Overtoom of de Jan Pieter Heijestraat en het grote winkelaanbod op de Kinkerstraat en de Eerste Constantijn Huygensstraat.Het appartement is verder goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto: verschillende bus- en tramlijnen stoppen op loopafstand van de woning en met de auto ben je binnen 5 minuten op de ringweg A- 10.

Indeling:
Entree op de derde verdieping via trappenhuis: Ruime woonkamer, half open keuken uitgerust met standaard keukenblok, welke toegang geeft tot het balkon. Badkamer welke voorzien is van douche, wasbak en toilet. Vaste trap naar de zolder verdieping, wat tevens ook de ruimte slaapkamer is.

Bijzonderheden:
o Per direct beschikbaar;
o Gebruiksoppervlakte van circa 70 m2;
o 1 slaapkamer;
o Keuken uitgerust met standaard keukenblok;
o Centrale ligging;
o Leuke restaurants en winkels in nabije omgeving;
o Goede bereikbaarheid zowel openbaar vervoer als eigen vervoer;
o Het betreft een kale huurwoning, huurder dient zelf zorg te dragen voor vloer- en wandafwerking;
o Maximaal 2 woningdelers;
o De Alliantie vraagt eenmalig € 75,- administratiekosten;
o Huurprijs is exclusief servicekosten
- Servicekosten: € 10,40 per maand

Sluitingsdatum om te reageren: maandag 18 oktober 2021.

Inkomenseis:
o Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal 45x de huur (€ 40.500,-) en maximaal € 56.750,-. Dit is inclusief vakantiegeld en eventueel vaste toeslagen, laat u een sociale huurwoning achter van de Alliantie Dan stellen wij geen maximale inkomensnorm.

Middensegment/vrije sector huurwoning:
De Alliantie vindt het belangrijk dat iedereen een passende woning heeft. Daarom biedt De Alliantie middensegment en vrije sector huurwoningen. Middensegment woningen zijn vrije sector huurwoningen met een huur onder de markthuur. Deze woningen worden verhuurd aan huishoudens met een bruto jaarinkomen tot € 56.750,- en aan doorstromers: huishoudens die een sociale huurwoning van de Alliantie achterlaten. Huurders met een middensegment contract krijgen elk jaar een inkomensafhankelijke huuraanpassing. De Alliantie vraagt dan om gegevens over het jaarinkomen en het huishouden aan te leveren voor de inkomenstoets: we kijken dan hoe hoog de huur gaat worden. Op 1 juli gaat de vastgestelde huuraanpassing in.

Huurperiode:
o Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
o De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn. De Alliantie bepaalt de ingangsdatum van de huur.

Toewijzing:
o De woning wordt niet verhuurd aan studenten en garantstellingen van derden worden niet geaccepteerd. De woning kan niet als pied a terre worden gehuurd, de huurder dient zich op het adres in te schrijven bij de gemeente.
o Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
o Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
o Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

Bent u geïnteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op deze website en vermeld uw email adres. U ontvangt dan aansluitend nadere informatie. Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 900 per maand (exclusief servicekosten à € 11,00 /mnd)
Waarborgsom
Geen
Huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Aangeboden sinds
13 oktober 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
70 m²
Inhoud
182 m³

Indeling

Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamer)
Aantal woonlagen
2 woonlagen

Energie

Voorlopig energielabel
G Wat betekent dit?

VvE checklist

Inschrijving KvK
Nee
Jaarlijkse vergadering
Nee
Periodieke bijdrage
Nee
Reservefonds aanwezig
Nee
Onderhoudsplan
Nee
Opstalverzekering
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Jacob van Lennepstraat 292 -C

€ 900 /mnd