Tweede Jacob van Campenstraat 42 1073 XT Amsterdam

Uitgelichte kenmerken

  • 83 m² wonen
  • 3 slaapkamers
€ 1.650 /mnd

Omschrijving

U HEEFT EEN OBJECTCODE NODIG ALS U ONS BELT. DE CODE IS: 62159
**VOORRANG INDIEN U EEN SOCIALE HUURWONING ACHTERLAAT**
**DIT BETREFT EEN WONING VAN WONINGCORPORATIE DE ALLIANTIE**

Prachtig appartement met 3 slaapkamers midden in de Pijp!

Indeling:
Entree via de begane grond op de tweede verdieping. Hal met toegang tot separaat toilet, berging en toegang tot alle vertrekken. Royale woonkamer met balkon aan de achterzijde. De half open keuken met inbouwapparatuur is gelegen aan de achterzijde. Aan de voorzijde vind je twee slaapkamers. Er is ook nog een slaapkamer gelegen aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van bad, wastafel en douche.

Omgeving:
Gelegen in de populaire Pijp, vlakbij de Ferdinand Bolstraat, heb je hier alles wat je jezelf kan wensen. Aan de ene kant het Sarphatipark met daarachter de Albert Cuypmarkt en alle leuke horeca eromheen, leuke eet- en drink gelegenheden en allerlei winkels. Aan de andere kant de rust en statigheid van de Rustenburgerstraat. Zowel via tram (lijn 3 en 12) en per auto (RAI) is de woning uitstekend bereikbaar. Daarnaast is de Noord-Zuidlijn ook om de hoek! Omdat je zo centraal zit in de stad is alles maximaal 15 minuten fietsen.

Bijzonderheden:
o Per direct beschikbaar;
o 3 slaapkamers;
o Gebruiksoppervlakte van circa 83 m2;
o Balkon;
o Centrale ligging;
o Leuke restaurants en winkels in nabije omgeving;
o Goede bereikbaarheid zowel openbaar vervoer als eigen vervoer;
o Het betreft een kale huurwoning, huurder dient zelf zorg te dragen voor vloer- en wandafwerking;
o Maximaal 2 woningdelers;
o De Alliantie vraagt eenmalig € 75,- administratiekosten;
o Huurprijs is exclusief servicekosten.
- Servicekosten: € 11,40 per maand.

Sluitingsdatum: 13 mei 2022.

Inkomenseis:
o Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto SV loon jaarinkomen van minimaal 45x de huur (€ 74.250,-. Dit is inclusief vakantiegeld en eventueel vaste toeslagen.
o Afhankelijk van de gegevens of situatie kan er door De Alliantie een waarborgsom worden gevraagd.

Middensegment/vrije sector huurwoning:
De Alliantie vindt het belangrijk dat iedereen een passende woning heeft. Daarom biedt De Alliantie middensegment en vrijesectorhuurwoningen. Middensegment woningen zijn vrije sector huurwoningen met een huur onder de markthuur. Deze woningen worden verhuurd aan huishoudens met een bruto jaarinkomen tot € 57.000,- en aan doorstromers: huishoudens die een sociale huurwoning van de Alliantie achterlaten. Huurders met een middensegmentcontract krijgen elk jaar een inkomensafhankelijke huuraanpassing. De Alliantie vraagt dan om gegevens over het jaarinkomen en het huishouden aan te leveren voor de inkomenstoets: we kijken dan hoe hoog de huur gaat worden. Op 1 juli gaat de vastgestelde huuraanpassing in.

Huurperiode:
o Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
o De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn. De Alliantie bepaalt de ingangsdatum van de huur: deze zal over het algemeen niet later ingaan dan een week na de toewijzing/bezichtiging.

Toewijzing:
o De woning wordt niet verhuurd aan studenten en garantstellingen van derden worden niet geaccepteerd. De woning kan niet als pied a terre worden gehuurd, de huurder dient zich op het adres in te schrijven bij de gemeente.
o Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
o Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

Bent u geïnteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op deze website en vermeldt uw email adres. Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Deze aanmelding is met zorg samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.650 per maand (exclusief servicekosten à € 12,00 /mnd)
Waarborgsom
Geen
Huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Aangeboden sinds
10 mei 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1905

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
83 m²
Inhoud
215 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
1 woonlaag

Energie

Energielabel
E 2,09 Wat betekent dit?

VvE checklist

Inschrijving KvK
Nee
Jaarlijkse vergadering
Nee
Periodieke bijdrage
Nee
Reservefonds aanwezig
Nee
Onderhoudsplan
Nee
Opstalverzekering
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Tweede Jacob van Campenstraat 42

€ 1.650 /mnd