Burgemeester Vening Meineszlaan 43 1063 AV Amsterdam

Uitgelichte kenmerken

  • 89 m² wonen
€ 1.064 /mnd

Omschrijving

U HEEFT EEN OBJECTCODE NODIG ALS U ONS BELT. DE CODE IS: 63832
**VOORRANG INDIEN U EEN SOCIALE HUURWONING ACHTERLAAT**
**DIT BETREFT EEN WONING VAN WONINGCORPORATIE DE ALLIANTIE**

Aantrekkelijke woning ligt centraal ten opzichte van winkelfaciliteiten (Plein '40-'45), openbaar vervoeren diverse uitvalswegen (A4/A5/A10). Het Westerpark is op slechts 14 minuten fietsafstand. De woning is gesitueerd in de wijk Slotermeer. Slotermeer is een buurt waar je rustig kunt wonen met veel winkels en groenvoorzieningen (Sloterplas).

Indeling:
Entree via voortuin: Hal met meterkast en separaat toilet met fonteintje. De dichte keuken met standaard keukenblok ligt aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde ligt de woonkamer met bergkast en grote schuifpui naar de zonnige achtertuin.
Via de trap in de hal komt u op de eerste verdieping: overloop met bergkast met aansluiting voor de wasmachine. De grootste slaapkamer ligt aan de voorzijde en aan de achterzijde zijn de tweede en derde slaapkamer gelegen. In het midden van de eerste verdieping vindt u de badkamer welke is voorzien van douche, wastafel en een tweede toilet.

Bijzonderheden:
o Per direct beschikbaar;
o 3 slaapkamers;
o Gebruiksoppervlakte van circa 89 m2;
o Tuin;
o Ruime berging
o Centrale ligging;
o Leuke restaurants en winkels in nabije omgeving;
o Goede bereikbaarheid zowel openbaar vervoer als eigen vervoer;
o Het betreft een kale huurwoning, huurder dient zelf zorg te dragen voor vloer- en wandafwerking;
o Maximaal 2 woningdelers;
o Huurprijs is exclusief servicekosten.
- Servicekosten: € 19,97 per maand.

Sluitingsdatum: 5 augustus 2022.

Inkomenseis:
o Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto SV loon jaarinkomen van minimaal 45x de huur (€ 47.880,- en maximaal € 57.000,-. Dit is inclusief vakantiegeld en eventueel vaste toeslagen.
o Afhankelijk van de gegevens of situatie kan er door De Alliantie een waarborgsom worden gevraagd.

Middensegment/vrije sector huurwoning:
De Alliantie vindt het belangrijk dat iedereen een passende woning heeft. Daarom biedt De Alliantie middensegment en vrijesectorhuurwoningen. Middensegment woningen zijn vrije sector huurwoningen met een huur onder de markthuur. Deze woningen worden verhuurd aan huishoudens met een bruto jaarinkomen tot € 57.000,- en aan doorstromers: huishoudens die een sociale huurwoning van de Alliantie achterlaten. Huurders met een middensegmentcontract krijgen elk jaar een inkomensafhankelijke huuraanpassing. De Alliantie vraagt dan om gegevens over het jaarinkomen en het huishouden aan te leveren voor de inkomenstoets: we kijken dan hoe hoog de huur gaat worden. Op 1 juli gaat de vastgestelde huuraanpassing in.

Huurperiode:
o Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
o De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn. De Alliantie bepaalt de ingangsdatum van de huur: deze zal over het algemeen niet later ingaan dan een week na de toewijzing/bezichtiging.

Toewijzing:
o De woning wordt niet verhuurd aan studenten en garantstellingen van derden worden niet geaccepteerd. De woning kan niet als pied a terre worden gehuurd, de huurder dient zich op het adres in te schrijven bij de gemeente.
o Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
o Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

Bent u geïnteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op deze website en vermeldt uw email adres. Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Deze aanmelding is met zorg samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.064 per maand (exclusief servicekosten à € 20,00 /mnd)
Waarborgsom
Geen
Huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Aangeboden sinds
2 augustus 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
89 m²
Inhoud
231 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers
Aantal woonlagen
2 woonlagen

Energie

Energielabel
C 1,34 Wat betekent dit?

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Burgemeester Vening Meineszlaan 43

€ 1.064 /mnd