Koningin Wilhelminaplein 378 t/m 584

Amsterdam
Van € 1.150 tot 1.700 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 104 (geen beschikbaar)
  • Wonen 82 tot 100 m²

Omschrijving

Koningin Wilhelminaplein
Het wooncomplex is gelegen in een rustige Amsterdamse buurt de Overtoomse Veld en is omringd door veel groen. Je kunt in de directe omgeving heerlijk wandelen en vanaf je balkon heb je een prachtig groen uitzicht. In de directe omgeving vind je talloze voorzieningen, zoals fitnesscentra en winkelcentra die op loopafstand bereikbaar zijn. Tevens bieden de commerciële ruimtes op de begane grond diverse voorzieningen als een kinderdagverblijf en een gezellige coffee corner met een lekker terras.

Indeling appartementen
Het wooncomplex beschikt over diverse type woningen van 80 m2 tot 100 m2 woonoppervlak (3-5 slaapkamers). Dit brede aanbod maakt het wonen in het wooncomplex aantrekkelijk voor veel verschillende doelgroepen met al hun specifieke wensen. De woningen zijn ruim opgezet en voorzien van luxe apparatuur in de keuken en badkamer.

Bereikbaarheid
Het wooncomplex is met het openbaar vervoer en auto goed bereikbaar. Het complex bevindt zich op loopafstand van tramlijn 2, buslijn 758 en NS station Lelylaan. Vanaf station Lelylaan zijn er directe verbindingen met treinstation Amsterdam Centraal, Haarlem, Leiden en Schiphol. Daardoor bereikt u binnen 10 minuten de ringweg A10 en licht het complex gunstig t.o.v. luchthaven Schiphol wat optimale internationale verbindingen biedt.

Parkeren
Ondergelegen het appartementen complex bevindt zich een parkeergarage waar u de mogelijkheid heeft om een parkeervoorziening te huren.

Reageren
Interesse in een woning binnen dit complex? Reageer dan direct op een van de beschikbare woningen of schrijf je in om op de hoogte te worden gehouden van ons aanbod. Voor verdere vragen kunt u ons bereiken op 020 – 521 7230

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 104 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Appartement

    Bovenwoning en portiekflat Van € 1.150 tot 1.700 /mnd
    • wonen 82 tot 100 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Koningin Wilhelminaplein 378 t/m 584

Van € 1.150 tot 1.700 /mnd