Emmy Andriessenstraat 58 t/m 174, Jaap Speyerstraat 2-4

Amsterdam
€ 1.400 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 18 (1 beschikbaar)
 • Wonen 111 m²
 • Aantal kamers 3

Omschrijving

IJburg is een van de Amsterdams nieuwste stadswijk, bestaande uit zeven eilanden met elk een eigen karakter. Als IJburg klaar is, wonen er zo'n 45.000 mensen en zijn er, naast voorzieningen als winkels, scholen en ontspanning, ook circa 12.000 arbeidsplaatsen. In IJburg kunt u dan ook wonen én werken op een steenworp afstand van de bruisende hoofdstad terwijl de lichtzilte lucht van de vroegere Zuiderzee fris door de straten wuift.

Het Complex
Blok 56A IJburg is ontworpen door KOW en bestaat uit zeven woonlagen. Blok 56A bestaat uit 60 ruime huurappartementen verdeeld over drie getrapte gebouwen en ca. 500 m2 commerciële ruimte op de begane grond. De appartementen zijn zowel per lift als per trap te bereiken. Het complex heeft energielabel A.

Voorzieningen
Naast hemels mooie luchten is IJburg ook rijk aan groene voorzieningen. Het Diemerpark en het strand van Blijburg aan Zee liggen op loopafstand. Op Haveneiland West komen verder nog drie wijkparken en een groot gezinsvriendelijk grasstrand. Nog dichter bij huis zijn er vier speelvelden en twaalf groene speelplekken. Alle ingrediënten voor een rijk buitenleven. Het winkelcentrum van IJburg biedt veel winkel mogelijkheden zoals: De Albert Heijn, de Vomar, Blokker, Hema, een slager, een bakker, een fiestenmaker en nog veel meer. Verder op IJburg natuurlijk leuke winkels, een apotheek, ING bank en restaurants, denk hier aan de IJburglaan en de haven.

Bereikbaarheid
IJburg is ook centraal gelegen naast uitvalswegen naar de A1, A9 en A10. Openbaar vervoer is hier prima geregeld, met tram 26 bent u binnen 15-20 minuten op Centraal Station en met bus 66 richting Station Arena in Amsterdam Zuid-oost.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 18 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Appartement

  Benedenwoning en bovenwoning € 1.400 /mnd
  • wonen 111 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Emmy Andriessestraat 104 111 m² wonen 3 kamers € 1.400 /mnd

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Emmy Andriessenstraat 58 t/m 174, Jaap Speyerstraat 2-4

€ 1.400 /mnd