Eerste van Swindenstraat

Amsterdam
Van € 1.400 tot 1.450 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 16 (geen beschikbaar)
  • Wonen 60 tot 64 m²

Omschrijving

Eerste van Swindenstraat

Het appartementencomplex ligt in een van de leukste buurten in Amsterdam Oost in het hart van Watergraafsmeer met sfeervolle, oude huizen en brede straten zoals de Hogeweg en Linneausparkweg. Diverse restaurants zijn in de buurt aanwezig en diversen parken zoals Park Frankendael en Flevopark liggen om de hoek. Deze bruisende wijk biedt alle voorzieningen op loop- en fietsafstand. De Eerste van Swindenstraat vormt naast de Wijttenbachstraat de belangrijkste oost-west lopende hoofdstraat van de Dapperbuurt en is een belangrijke winkelstraat.

Indeling appartementen
Het wooncomplex beschikt over 3-kamerappartementen variërend van 60 m2 tot 70 m2. De woonkamers en slaapkamers zijn licht en riant opgezet en de natte ruimten zijn voorzien van de nodige apparatuur.

Bereikbaarheid
Het centrum is goed bereikbaar met de fiets en het openbaar vervoer (zowel per bus en tram). Op minder dan 10 minuten lopen vindt u tevens het Muiderpoortstation en zit u met de auto, via de Piet Heintunnel, zo op de ringweg A10. In de directe omgeving vindt u een bibliotheek, fitnesscenter, diverse horecagelegenheden en is het winkelgebied van de Javastraat dichtbij.

Parkeren
Rondom het wooncomplex kunt u (tegen gemeente tarieven) parkeren.

Reageren
Interesse in een woning binnen dit complex? Reageer dan direct op een van de beschikbare woningen of schrijf je in om op de hoogte te worden gehouden van ons aanbod. Voor verdere vragen kunt u ons bereiken op 020 – 521 7230

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 16 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Appartementen

    Portiekwoning Van € 1.400 tot 1.450 /mnd
    • wonen 60 tot 64 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Eerste van Swindenstraat

Van € 1.400 tot 1.450 /mnd