Linie

Apeldoorn
Van € 825 tot 990 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 101 (geen beschikbaar)
  • Wonen 75 tot 140 m²

Omschrijving

‘t Fort is meer dan een gezellig winkelcentrum. Naast winkels, omvat ’t Fort vier woonblokken met sfeervolle appartementen en maisonnettes. De woningen zijn gebouwd rondom rustige, groene binnenhoven. Op loopafstand ligt NS-station Apeldoorn Osseveld. Ook de A50 en A1 zijn snel bereikbaar.

Volop variatie
In ‘t Fort zijn drie- en vierkamerappartementen en maisonnettes te huur, in ruim 30 typen. De woningen variëren in oppervlakte en indeling, maar beschikken standaard over een woonkamer met open keuken. Bij veel woningen is de keuken een ruime plek met een eetgedeelte. Naast meerdere slaapkamers, is er ook nog een comfortabele badkamer met ligbad of douche en wastafel. Sommige badkamers zijn uitgebreider en uitgerust met een ligbad en een separate douche.

Veilig en geborgen
’t Fort ligt aan de Linie en is een bijzondere woonplek met ruim twintig winkels en 101 appartementen en maisonnettes. Het complex, dat lijkt op een fort, bestaat uit vier woonblokken: Vlieger, Hof, Donjon en Ruit. Deze woonblokken zijn gesitueerd rond binnenhoven met tuinen, bergingen, terrassen en groen. Voor bewoners is het mogelijk om op een afgesloten terrein een parkeerplaats te huren. Bij alle woningen hoort een buitenruimte. Afhankelijk van het woningtype is dit een balkon, terras of een tuin.

Alles bij de hand
Osseveld is een eigentijdse buurt in de wijk Apeldoorn Oost. De woningen en winkels van ’t Fort liggen in het hart van Osseveld. Naast twee supermarkten, bestaat het winkelcentrum uit kleinere winkels zoals een bakker, slager, drogist en een kapper. Het levendige centrum van Apeldoorn, op tien minuten fietsafstand, is ideaal voor een dag uitgebreid winkelen of een avondje schouwburg. Als kloppend hart van de Veluwe is Apeldoorn vooral een hele groene stad. Op de Veluwe – een uniek natuurgebied met 5400 hectare bos, heidevelden, gras en stuifzand – komen natuurliefhebbers ruimschoots aan hun trekken. Een ander belangrijk pluspunt van deze woonomgeving is de bereikbaarheid. Aan de rand van Osseveld ligt station Apeldoorn Osseveld en daarbij doen de stadsbussen 5 en 15 de buurt aan. Ook de uitvalswegen A1 en A50 liggen nabij.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 101 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Appartementen

    Portiekflat, galerijflat en maisonnette Van € 825 tot 990 /mnd
    • wonen 75 tot 140 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing