Singel Parc

Arnhem
Van € 795 tot 1.250 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 49 (15 beschikbaar)
  • Wonen 52 tot 108 m²
  • Aantal kamers 2 tot 3

Omschrijving

Kijken is mogelijk! Op 3 juli 2020 organiseren wij een kijkdag. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Wonen waar het bruist! Op een absolute toplocatie aan de Jansbuitensingel worden 49 hoogwaardige huurappartementen gebouwd. Ooit stroomde hier de Sint-Jansbeek en stonden hier de Arnhemse stadsmuren, nu is het een bruisende omgeving met alle voorzieningen en uitvalswegen om de hoek!

Het moderne woongebouw Singel Parc ligt op loopafstand van het station en het hart van de stad. Reis je toch liever met eigen auto? Op afgesloten eigen terrein is er voldoende parkeergelegenheid en diverse snelwegen liggen op minder dan 10 minuten afstand.

In totaal worden er 49 luxe 2- en 3-kamerappartementen gebouwd, variërend van ca. 52 tot 108 m². De appartementen krijgen een energielabel A, vloerverwarming, moderne keuken voorzien van alle gangbare inbouwapparatuur en luxe afgewerkte badkamer! Ook de gezamenlijke ruimtes worden high-end afgewerkt.

Bijzonderheden:
- Ingangsdatum 1 juli 2020
- Bruisende toplocatie;
- Luxe entree;
- Moderne keuken inclusief alle apparatuur: koel-vriescombinatie, combimagnetron, kookplaat, afzuigkap en vaatwasmachine;
- Energielabel A;
- Lift aanwezig;
- Vloerverwarming;
- Servicekosten (€90,- per maand) inclusief stookkosten;
- Parkeerrecht op afgesloten binnenterrein (€55,- per maand).

In de brochure kunt u de prijslijst, afwerkstaat en het inschrijfformulier vinden. Dit inschrijfformulier dient u compleet met bijlagen aan te leveren indien u een optie wilt op één van deze appartementen. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Huurvoorwaarden
Voor deze appartementen wordt er een inkomenseis gehanteerd. Uw bruto maandinkomen dient 3,5 keer de kale maandhuur te zijn. Een inkomen van een partner kan voor 50% worden meegerekend.
U dient het appartement voor minimaal een jaar te huren, huisdieren zijn niet toegestaan.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 49 huizen in dit project zijn er nog 15 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Singel Parc

Van € 795 tot 1.250 /mnd