Kennemerland en Schieland

Assen
Van € 725 tot 825 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 96 (geen beschikbaar)
 • Wonen 100 tot 125 m²
 • Aantal kamers 4

Omschrijving

MVGM Woningmanagement verhuurt ruime eengezinswoningen met garage, carport of berging in de wijk Baggelhuizen.

Omgeving
De wijk Baggelhuizen is een ruim opgezette kindvriendelijke groene wijk met het centrum van Assen op circa 2km fietsafstand. De nabij gelegen buitengebieden bieden daarnaast talrijke mogelijkheden om te wandelen, te sporten of te fietsen.

De woningen:
De woningen bieden stuk voor stuk volop ruimte. Kenmerkend voor de woningen is de efficiënte indeling die veel mogelijkheden biedt voor eigen woonideeën. Alle woningen hebben een leuke, ruime tuin. Enkele woningen hebben een garage of eigen carport.

Aantrekkelijk wonen in Assen:
Provinciestad, hoofdstad, groeistad, vitale stad, groene stad … Assen heeft tal van eigenschappen. Aan het toenemend aantal inwoners is wel te merken dat Assen daadwerkelijk veel te bieden heeft. Een gezellige stadscentrum met meer dan driehonderd winkels, een groot scholenaanbod, sport-, recreatieve- en culturele voorzieningen en veel natuurschoon, maken Assen tot een geliefde vestigingsplaats. Vooral haar ligging temidden van natuurgebieden en pittoreske Esdorpen maakt Assen extra gewild. De omgeving biedt talloze mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding en recreatie. Er zijn honderden kilometers fietspaden, fraaie wandelroutes door bossen en heidevelden en het unieke stroomdallandschap van de Drentse Aa ligt binnen handbereik.

Bereikbaarheid:
Baggelhuizen is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Bent u geïnteresseerd in deze huurwoningen van MVGM Woningmanagement?
Hieronder vindt u de beschikbare woningtypes. Als u vervolgens het gewenste woningtype selecteert vindt u hierover meer informatie.

Is er momenteel geen woning beschikbaar?
Reageer dan snel en schrijf uzelf in als 'zoeker' via: 'inschrijven'. Als ingeschreven zoeker krijgt u voorrang bij toewijzing; zodra er een woning beschikbaar is die voldoet aan uw zoekwensen ontvang u hierover direct bericht.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 96 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Schieland e.o.: Eengezinswoningen

  Vrijstaande woning en tussenwoning Van € 725 tot 825 /mnd
  • wonen 100 tot 125 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Kennemerland en Schieland

Van € 725 tot 825 /mnd