Distelbrink 2 t/m 20

Beilen
Van € 900 tot 1.000 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 10 (geen beschikbaar)
 • Wonen 114 m²
 • Aantal kamers 4
 • Perceel 130 tot 160 m²

Omschrijving

Wanneer u sfeervol wilt wonen in een dorp met alles erop en eraan en ook van het buitenleven wilt genieten is Beilen beslist het overwegen waard! In de wijk Nagtegael verhuren wij namelijk 10 twee-onder-één-kapwoningen met garage aan de Distelbrink. Wonen met een warm gevoel, dat is wonen in het groene hart van Drenthe: Beilen. Een ideale woonplek want waar anders vindt u zoveel uitstekende voorzieningen voor jeugd en volwassenen, bent u zo snel en gemakkelijk uit en thuis met openbaar vervoer en eigen auto, bent u omringd door Drenthe's mooiste natuurgebieden en geniet u elke dag opnieuw van het superieure woongenot van een herenhuis als deze aan de Distelbrink?

Indeling

De indeling van de woningen is als volgt:
Op de begane grond vindt u een ruime woonkamer met erker, een open keuken met doorgang naar de bijkeuken, van waaruit toegang is tot de garage. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers een een badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en tweede toilet. Op de tweede verdieping is een ruime zolder.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 10 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Distelbrink 2 t/m 20: Eengezinswoningen

  2-onder-1-kapwoning Van € 900 tot 1.000 /mnd
  • wonen 114 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Distelbrink 2 t/m 20

Van € 900 tot 1.000 /mnd