Brandnetellaan 3 t/m 10

Beilen
Van € 800 tot 900 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 12 (geen beschikbaar)
 • Wonen 114 m²
 • Aantal kamers 4
 • Perceel 120 tot 150 m²

Omschrijving

Wanneer u sfeervol wilt wonen in een dorp met alles erop en eraan en ook van het buitenleven wilt genieten is Beilen beslist het overwegen waard! In de wijk Nagtegael verhuurt MVGM Woningmanagament twee-onder-één-kapwoningen aan de Brandnetellaan. De woningen hebben een garage welke vanuit de woning te bereiken is.

Twee-onder-één-kap-woningen
De twee-onder-één-kapwoningen liggen per vier tegenover elkaar. Ze hebben allen door het gebruik van erkers, dakkapellen en andere bouwaccenten uit de jaren '30 een klassieke stijl. Op de begane grond bevindt zich een hal met toilet, garderoberuimte, meterkast en voorraadkast (onder de trap) en een U-vormige woonruimte (waarvan enkele met erker) met living, eethoek en keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Achter de keuken ligt de bijkeuken waar plaats is voor wasmachine, droger, diepvries e.d. Vanuit de bijkeuken komt u in de berging/garage en de tuin. Onder het schuin aflopende dak op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer, welke voorzien is van een ligbad, douche, toilet en vaste wastafel. De tweede verdieping is een hobby- en/of opbergruimte.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 12 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Brandnetellaan 1 t/m 12: Eengezinswoningen

  2-onder-1-kapwoning Van € 800 tot 900 /mnd
  • wonen 114 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

MVGM

Bel 088-4324800
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Brandnetellaan 3 t/m 10

Van € 800 tot 900 /mnd