Klapwijkse Zoom 8 t/m 82, Parkstraat 45 t/m 91 e.a.

Berkel en Rodenrijs
Van € 900 tot 950 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 62 (geen beschikbaar)
  • Wonen 115 tot 150 m²

Omschrijving

Parkwijk is gesitueerd aan de zuidoostzijde van Meerpolder en wordt begrensd door de Klapwijkse Zoom, de Oudelandselaan en de Parkstraat.Meerpolder grenst aan het centrum vlak bij de gezellige dorpskern van Berkel en Rodenrijs. Een sfeervolle nieuwbouwwijk die ruim is opgezet en wordt omringd door het fraaie Hollandse polderlandschap. Centraal in Meerpolder ligt de Berkelse Plas. Een mooie waterpartij die het beeld van Meerpolder domineert. De buurten in Meerpolder zijn alle groen en ruim van opzet. De woningen zijn luxe uitgevoerd met inbouwapparatuur in de keuken, badkamer met douchescherm en toilet.

De woonwijk is goed bereikbaarheid met de auto, fiets en openbaar vervoer. De N470 biedt een rechtstreekse verbinding met de A12 met een aansluiting bij Zoetermeer, de A13 met een aansluiting bij Delft. Vrij liggende fietspaden zorgen voor snelle en veilige verbindingen vanuit Meerpolder naar het centrum en de sportvoorzieningen. In de wijk Westpolder/Bolwerk bevindt zich een station van de randstadrail die een goede verbinding vormt naar Rotterdam, Zoetermeer en Den Haag. Dit station is vanuit de Meerpolder per fiets of bus goed te bereiken.

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het nabijgelegen dorpscentrum. Op de grens van het dorp en Meerpolder is een voorzieningencentrum gebouwd met scholen, zorg, kinderopvang en levensloopbestendige woningen. Elders in de wijk is een kinderdagverblijf gevestigd. Uniek voor Meerpolder is sportpark ’t Hoge Land dat midden in de wijk ligt. Het is enkele jaren geleden uitgebreid en gemoderniseerd met het oog op de nieuwe bewoners.

Volg dit project nu ook op Facebook en via de projectwebsite:

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 62 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Klapwijkse Zoom 8 t/m 82 e.a. - Eengezinswoningen

    Geschakelde woning Van € 900 tot 950 /mnd
    • wonen 115 tot 150 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Klapwijkse Zoom 8 t/m 82, Parkstraat 45 t/m 91 e.a.

Van € 900 tot 950 /mnd