Weidemolen 1 t/m 5, Schorsmolen 16 t/m 27, e.o.

Berkel-Enschot
Van € 945 tot 1.105 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 37 (geen beschikbaar)
  • Wonen 110 tot 145 m²
  • Perceel 150 tot 250 m²

Omschrijving

Berkel-Enschot, de dorpskern bestaande uit de oorspronkelijke (boeren)dorpen Berkel en Enschot. Berkel-Enschot is een prachtig Brabants dorp voor wie sfeervol wil wonen, werken, winkelen en recreëren.
In de directe omgeving van Berkel-Enschot is van alles te doen. U fietst of loopt zo het buitengebied in. En met Tilburg om de hoek is er altijd een gevarieerd aanbod aan winkels, cultuur en horeca binnen handbereik! Wie de drukte wil opzoeken, haalt zijn hart op in Tilburg. Deze stad is hard bezig één van de grootste steden van Nederland te worden.
Wie van mooie natuurgebieden houdt en een flinke wandeling of fietstocht niet schuwt, trekt natuurlijk de Loonse en Drunense Duinen in. De ingang van dit prachtige natuurgebied ligt op nog geen acht kilometer afstand van Hoge Hoek! Ook de populaire parken De Efteling en Safaripark Beekse Bergen liggen in de directe omgeving. Op loopafstand is ook voldoende te beleven, bijvoorbeeld bij Gasterij De Zomerkoning. Het monumentale Stationskoffiehuis aan de Raadhuisstraat wordt in ere hersteld en uitgebreid. Hier komt de unieke combinatie van een koffiehuis, een winkel met vers fruit en een brasserie.

Locatie
Hoge Hoek is een van de deelgebieden die samen de Overhoeken vormen. In de Overhoeken komen onder andere een nieuwe basisschool en een volledig nieuw winkelcentrum; het oude winkelcentrum verhuist als het ware naar deze nieuwe kern. Ook komt hier het nieuwe NS-station op de lijn Tilburg - ’s-Hertogenbosch te liggen. Langs het spoor komt de nieuwe verbindingsweg, die de bereikbaarheid van de wijk optimaal maakt.
In Hoge Hoek woont u in een karakteristiek dorpse omgeving met alle gewenste faciliteiten binnen handbereik.

Eengezinswoningen
In de wijk Overhoeken staan in het deelgebied Hoge Hoek met 37 huurwoningen in diverse soorten en maten. Dat maakt deze wijk afwisselend en divers van opzet. Door de diversiteit aan woningen, richt het project Hoge Hoek zich op een brede doelgroep.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 37 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Weidemolen 1 t/m 5, Schorsmolen 16 t/m 27, e.o. - eengezinswoningen

    Tussenwoning, geschakelde woning en vrijstaande woning Van € 945 tot 1.105 /mnd
    • wonen 110 tot 145 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Weidemolen 1 t/m 5, Schorsmolen 16 t/m 27, e.o.

Van € 945 tot 1.105 /mnd