Annastraat / Armmeesters / e.o.

Boxtel
€ 916 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 52 (geen beschikbaar)
 • Wonen 116 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 100 tot 150 m²

Omschrijving

Boxtel is een gemeente waar het prettig wonen is. Het heeft een variëteit aan winkels in een gezellig centrum. Daarnaast hebben een aantal woonwijken een eigen winkelcentrum en biedt het onderdak aan diversen soorten onderwijs waaronder een aantal openbare en buitengewone basisscholen. Ook in sportieve en recreatieve sfeer heeft Boxtel veel te bieden. De echte natuurliefhebbers kunnen terecht in de Geelders, Venrode en de uitgestrekte Kampina, waar natuur nog in ongerepte staat wordt aangetroffen. Tevens beschikt Boxtel over een eigen NS-station welke een snelle, directe verbinding met omliggende steden zoals Eindhoven, 's-Hertogenbosch en Tilburg garandeert.

De eengezinswoningen zijn gelegen in een wijk aan de westzijde van Boxtel, gunstig gesitueerd ten opzichte van het centrum. Met alle centrumvoorzieningen binnen handbereik, is Zandvliet een rustig gelegen, jonge wijk in de nabijheid van sport- en recreatieve voorzieningen.

De entree van deze woningen is aan de straatzijde gelegen. Via de hal komt u in de ruimte woon-/eetkamer, die is gecombineerd met een open keuken. Vanuit de woonkamer is een aparte hal bereikbaar waar zich het toilet bevindt en de trap naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een luxe badkamer met vaste wastafel, een ligbad met aparte douche en een tweede toilet. De zolder is bereikbaar via een vaste trap zodat ook deze tot de dagelijkse te gebruiken ruimten geteld kan worden. Alle woningen zijn voorzien van een vrijstaande berging in de achtertuin. Naast een achtertuin beschikt elke woning over een klein voortuintje. 7 woningen beschikken in plaats van een berging over een garage.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 52 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Annastraat / Armmeesters / e.o. Type I

  Geschakelde woning en eindwoning Van € 886 tot 927 /mnd
  • wonen 116 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Armmeesters 5 Verhuurd 116 m² wonen 5 kamers € 886 /mnd
  Corpus 59 Verhuurd 116 m² wonen 5 kamers € 886 /mnd
  Corpus 71 Verhuurd 116 m² wonen 5 kamers € 916 /mnd

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing