Heksenwiellaan / 't Zand

Breda
Van € 1.120 tot 1.125 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 24 (geen beschikbaar)
 • Wonen 130 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 130 tot 200 m²

Omschrijving

De woning is gelegen in de woonwijk Overkroeten op loopafstand van een groot en gevarieerd winkelcentrum met ca. 50 winkels waaronder Hema, Blokker, A&H, banken, diverse kleding en schoenenzaken, restaurants etc. Tevens nabij recreatieplas “De Asterd”, het Haagse Beemdenbos, de polders en voorzieningen als een bibliotheek, basisscholen, voortgezet onderwijs, sportvelden en tennisbanen.

Heksenwiellaan 114-136 en 't Zand 1 t/m 23 te Breda:

Op een aantrekkelijke en (kind-)vriendelijke locatie in de wijk Heksenwiel gelegen eengezinswoning met voortuin en achtertuin. De woning is gunstig gelegen in een royaal opgezette straat en op korte afstand van diverse voorzieningen. Er wonen met name jonge gezinnen in de wijk en is dan ook kindvriendelijk te noemen. Het nabij gelegen recreatiegebied aan de Asterdplas is uniek te noemen.

De woningen zijn uitgerust met een ruime Z-vormige woonkamer met open keuken en een berging c.q. bijkeuken. De woningen zijn voorzien van drie slaapkamers op de eerste verdieping en een badkamer met ligbad, aparte douche en een tweede toilet. Tevens is er een ruime zolderverdieping aanwezig met de mogelijkheid tot realisatie vierde slaapkamer.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 24 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Heksenwiellaan / 't Zand Type I

  2-onder-1-kapwoning Van € 1.120 tot 1.125 /mnd
  • wonen 130 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  't Zand 17 Verhuurd 130 m² wonen 6 kamers € 1.066 /mnd

NVM verhuurmakelaar

vb&t Verhuurmakelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing