Overakkerstraat 105-A1 t/m 105-F12

Breda
Van € 890 tot 1.050 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 69 (geen beschikbaar)
  • Wonen 65 tot 88 m²

Omschrijving

Zorgeloos wonen in de wijk IJpelaar te Breda? Dat kan in deze appartementen aan de Overakkerstraat! Deze luxe huurappartementen liggen nabij winkel-voorzieningen. De binnenstad van Breda op fietsafstand bereikbaar.

Het Gebouw

Het complex is gelegen aan de Overakkerstraat in Breda. Het complex bestaat uit 69 appartementen verdeelt over 6 woonlagen. Parkeren kunt u in de parkeergarage of een van de parkeerplaatsen op het parkeerterrein naast het complex. De grootte van de appartementen varieert tussen circa 65 m² en 88 m², allemaal met een riante buitenruimte. Alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats en berging.

Wijkinformatie

Welkom in de leukste wijk van Breda! Wijk de IJpelaar is gelegen in het zuidoosten van Breda en grenst aan de plaats Bavel en de Bredase wijken Overakker, Nieuw Wolfslaar, de Blauwe Kei en natuurlijk het Ginneken. De wijk IJpelaar ademt woongenot. Ze kenmerkt zich onder andere door de ruime opzet, groene straten, een hoog voorzieningenniveau, een uitstekende bereikbaarheid en natuurlijk de prettige saamhorigheid. Wonen & leven in wijk de IJpelaar betekent thuiskomen in een veilige omgeving waar u alles vindt wat u maar nodig heeft.

Winkels
Centraal in de wijk ligt een winkelcentrum met een supermarkt, boekhandel, slager, bakker en meer alledaagse winkels. In de wijk vindt men ook tandartsen, huisartsen en orthodontisten. Omdat de binnenstad van Breda niet ver uit de buurt is, bent u van alle gemakken voorzien.

Scholen
Doordat de wijk zeer op gezinnen is gericht, vindt u hier basisscholen, kinderdagverblijven en naschoolse opvang.

Verkeer en vervoer
De wijk is makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg A27, via de eerste afslag op de rondweg bent u direct in de wijk. Vanuit het centrum is de wijk ook zeer goed bereikbaar met de bus. Deze rijdt door de gehele wijk en tevens zijn er streekbussen die u direct buiten de wijk kunnen brengen naar de omliggende plaatsen.

69 Appartementen

Wonen in de wijk IJpelaar
Diverse winkels binnen handbereik
3-kamerappartementen
Hoog afwerkingsniveau
Woonoppervlaktes van 65 – 88 m²
Moderne keuken en badkamer
Eigen parkeerplaats en berging in kelder

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 69 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Overakkerstraat 105-A1 t/m 105-F12 - Appartementen

    Bovenwoning Van € 890 tot 1.050 /mnd
    • wonen 65 tot 88 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing