Bloemendalsweg 1 t/m 39 (Park Gooijland)

Colmschate
Van € 795 tot 1.295 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 84 (geen beschikbaar)
 • Wonen 81 tot 123 m²
 • Aantal kamers 3

Omschrijving

Bent u op zoek naar een zelfstandige woonruimte waar u - wanneer nodig - alle nodige zorg aan huis krijgt? Of heeft u een directe zorgbehoefte? Welkom in Park Gooijland! Een warm thuis met goede zorg, praktische hulp en veel sociale activiteiten waaraan u kunt deelnemen.

Zorgmogelijkheden samengevat
- zelfstandig wonen met zorg aan huis
- 24 uur per dag zorg en verpleging oproepbaar
- u bepaalt zelf hoeveel zorghulp u heeft
- zorgtelefoon en alarmeringssysteem aanwezig
- mensen met een ZorgZwaartePakket (ZZP) 1 t/m 4 van harte welkom

Wel zo gezellig!
Huize Salland is nog meer dan een instantie waar u op terug kunt vallen voor zorg. Ook voor een stukje vrije tijdsbesteding kunt u hier terecht. Geniet in het Grand Café of op het terras aan het water van een kopje koffie en woon een prachtig concert bij in de theaterzaal. Kom bewegen of gezellig een middagje bridgen. Er is een compleet activiteitenprogramma waar u aan mee kunt doen. Voor een goed boek loopt u even binnen bij de bibliotheek. Ook worden er met regelmaat ambiance activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld met Kerst of Sinterklaas. Hieraan kunt u deelnemen tegen betaling.

Goed geregeld
Huize Salland heeft een restaurant waar u wat kunt eten, eventueel met uw bezoek. Daarbij kunt u gebruik maken van de maaltijdservice. Ook de nachtverpleging en de zorgcoördinatie van het woon-zorgcomplex staan voor u klaar. En wilt u naar de kapper? Die is aanwezig in Huize Salland. Zelfs even een boodschapje doen kan ter plekke. Dicht bij huis, vertrouwd en goed.

De appartementen
De appartementen zijn levensloopbestendig ingericht, zodat ook minder mobiele mensen hier prettig kunnen (blijven) wonen. Klaar om nu te genieten en voorbereid op de toekomst.

Via de entreehal van uw appartement komt u in de ruime woonkamer met open keuken, een werk- of hobbykamer, de berging en de badkamer. Vanuit de woonkamer kunt u naar de riante slaapkamer die direct toegang heeft tot de badkamer. Deze is voorzien van een vaste wastafel, mooie inloopdouche en toilet. De loggia, waarvandaan u mooi uitkijkt op de groene, landelijke omgeving, biedt u de mogelijkheid om in alle seizoenen (beschut) van het zonnetje te genieten.

Indien gewenst huurt u een parkeerplaats, welke zich bevindt in de afgesloten parkeergarage. De parkeergarage is binnendoor bereikbaar, waardoor u uw appartement altijd veilig en droog bereikt. Voor uw bezoek is er voldoende parkeerplek buiten.

Alles wat u nodig heeft binnen handbereik
De riante appartementen van Park Gooijland zijn verdeeld over drie appartementengebouwen die in een landelijke groene omgeving liggen. In eerste instantie lijkt het totaal groot en misschien zelfs onoverzichtelijk. Maar laat u niet afschrikken, u zult snel uw weg vinden. En als u die eenmaal gevonden heeft, woont u hier echt heerlijk. Naast de zorgvoorzieningen, de gezelligheid en de vele activiteiten van Huize Salland is ook het winkelhart van Colmschate dichtbij. U stapt ook zo op de bus of de trein richting het centrum van Hanzestad Deventer.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 84 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Bloemendalsweg 1 t/m 39

  Galerijflat, portiekwoning, bovenwoning, portiekflat en benedenwoning Van € 795 tot 1.295 /mnd
  • wonen 81 tot 123 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing