Parcivalring 377 5221 LJ Den Bosch

€ 1.490 /mnd

Omschrijving

Uitzicht over de Dieze en de Maas, een grote woonkamer, een uiterst luxe keuken en een full size parkeerplaats in de parkeerkelder.

Dat zijn de 'unique selling points' van dit appartement binnen de contouren van het 'kasteel aan de sluis'.

Indeling
Haciënda met bellenplateau.

Warme en fraai aangeklede entree parterre. Erg ruimtelijk met heel veel glas en een lift.
De originele maquette van slot Haverleij heeft zijn weg gevonden naar deze entree als een reliëf aan de muur. Voorbijgangers kunnen de maquette aanschouwen door middel van de enorme glazen pui in deze hal.

Het trapportaal op de tweede woonlaag is een carré waarbij corridors worden gevormd rondom het centrale trappenhuis en de liftschacht.
Dit ziet er zonder meer chique uit, het voorkomt contactgeluiden, en u deelt deze serene ruimte met slechts twee andere appartementseigenaren.

De entree van het appartement zelf is ruimtelijk. Deze beleving geldt vervolgens voor elk vertrek rondom de entree.
De woonkamer beslaat, tezamen met de open keuken, maar liefst 55,9 vierkante meter. Waarbij het uitzicht op de rivieren in kilometers dient te worden uitgedrukt.
De keuken is veelzijdig; een synergie van design en ergonomie. Doordacht voor mensen die met enige regelmaat semi professioneel koken.
Heel subtiel maar toch aanwezig; een soort van ontbijtbar met drie zitplaatsen voor 'snel iets tussendoor' of om elkaar gezelschap te houden tijdens het koken.
Ouderslaapkamer met ook hier het kenmerk ruimte. Dat doet luxe aan, geeft een ruimtelijke beleving en maakt een wandgarderobe tot een decor zonder prominent aanwezig te zijn.

Ruime kinderkamer.

Badkamer met ligbad, wastafel en douchecabine. Het toilet is apart.

Balkon
Inpandige buitenruimte met veel uitzicht en door middel van een glazen pui verbonden met de woonkamer. Niet zelden worden de loggia's in deze woontorens gebruikt als extra kamer om te slapen of te studeren.

Bijzonderheden
Dit appartement komt met een keurige berging op de begane grond en, zoals u op de splitsingstekening (groot formaat in de brochure) kunt zien, met een extra lange parkeerplaats. Parkeerruimte voor uw gasten in overvloed in de parkeervakken naast de woontorens en diverse binnenplaatsen ingericht als parkeerveld.

De website Haverleij, het officiële huisorgaan van dit stedenbouwkundig plan, spreekt van 'Slot Haverleij als een markant vestingstadje. En die perceptie is inderdaad gelukt met de hefbrug van 'Sluis Engelen' op de voorgrond.
De Duitse architecten Krier & Kohl hebben dit slot, tevens het grootste 'kasteel' in de Haverleij, een centrale plaats gegeven door hier de kinderopvang en basisschool te realiseren.
Kenmerkend zijn de sfeervolle straatjes en pleintjes, met spelende kinderen in deze retro-omgeving met vintage straatverlichting.

Bij dit kasteel tot slot ook de wikifeiten:
De supermarkt is 500 meter verderop, de entree van de golfbaan nog dichterbij en voor de tennisbaan heb je fiets nodig.

Deze exclusieve als kasteel opgezette buitenwijk van den Bosch wordt omringd door de natuur bruggen en sluizen die Rijkswaterstaat onder 'kunstwerken' schaart.
Binnen het perspectief van dit vergezicht met rivieren en bruggen is dat laatste zeker het geval.
Bij nacht maken de oude Maasbrug bij Hedel met de majestueus verlichte pijlers van de Waalbrug bij Zaltbommel, samen met duizenden andere lichtjes, deel uit van het panorama vanuit uw woonkamer.

Kenmerken

Huurprijs
€ 1.490 per maand (inclusief servicekosten à € 70,00 /mnd)
Waarborgsom
€ 2.980 eenmalig
Aangeboden sinds
3 maanden
Soort appartement
Portiekflat (appartement)
Oppervlakte
122 m² wonen
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Inhoud
392 m³
Energielabel
B 1,07 Wat betekent dit?
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Betrokken makelaar

Bighelaardij B.V.

Bel 073-6330600

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Parcivalring 377

€ 1.490 /mnd