Noord VIII

Diemen
Van € 951 tot 1.129 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 54 (geen beschikbaar)
 • Wonen 72 tot 108 m²

Omschrijving

Zonnige appartement in sfeervolle wijk in Diemen Noord
Het is een groene rustige wijk en heeft een eigen winkelcentrum en gezondheidscentrum. En het is goed bereikbaar naar de A10, A1 en de A9. Door de hectiek lijkt Amsterdam ver weg maar uiteindelijk is het erg dichtbij. Een gemoedelijke woonplek voor liefhebbers die houden van Diemen Noord. De gebouwen bestaan uit twee woonlagen. De begane grond is voorzien van een tuintje en op de tweede etage ligt een balkon. Er is genoeg parkeerruimte dus parkeren is hier geen probleem.

De 54 drie-kamerappartement zijn geleden aan de Oude Waelweg 30-60 en de Rietzangerweg 47-117. De appartementen hebben twee slaapkamers, een woonkamer met een open keuken voorzien van een afzuigkap, vierpitsgaskookplaat en een elektrisch oven. Verder tref je een separaat toilet en de badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting.
De appartementen die gelegen zijn op de begane grond hebben een tuintje met schuur en de appartementen op de eerste verdiepingen hebben naast een balkon op de begane grond een berghok.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**
**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 54 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Type G2- Noord VIII

  Portiekflat en galerijflat Van € 951 tot 1.129 /mnd
  • wonen 72 tot 108 m² wonen
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Rietzangerweg 113 Verhuurd 72 m² wonen 3 kamers € 1.113 /mnd
  Rietzangerweg 43 Verhuurd 108 m² wonen 3 kamers € 1.368 /mnd

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing