Paukenlaan 3 t/m 129

Dongen
Van € 465 tot 570 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 66 (geen beschikbaar)
 • Wonen 35 tot 70 m²
 • Aantal kamers Onbekend

Omschrijving

Ligging:
Dongen ligt in Midden-Brabant centraal ten opzichte van Breda en Tilburg en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.
De gemeente heeft ongeveer 25.000 inwoners. In het centrum vind je een grote variëteit aan winkels en horecagelegenheden. De gemeente kent een rijk verenigingsleven, met als hoogtepunt de jaarlijkse Zomerspelen. Daar doen bijna 3.000 kinderen aan mee.
Het voorzieningenaanbod op het gebied van sport, zorg en recreatie is goed. Het onderwijs biedt mogelijkheden van basisschool tot tweetalig onderwijs aan het VWO. Basisscholen en middelbare scholen zijn op loopafstand van dit complex. In het samenwerkingsverband Midden-Brabant is Dongen een belangrijke kern wat betreft werkgelegenheid. Er zijn twee bedrijventerreinen: Tichelrijt en De Wildert, waar de wereldberoemde Coca Cola-fabriek is gevestigd.

Indeling:
In dit complex zijn verschillende appartementen met oppervlaktes die variëren tussen de 35 en de 70 vierkante meter. De appartementen beschikken over een half open keuken en bij het merendeel van de appartementen is er vanuit de woonkamer of slaapkamer toegang tot een balkon of terras. Deze appartementen beschikken over een badkamer met een douche en de toilet is apart gesitueerd in deze woningen. Binnen dit complex zijn schillende maisonnettes beschikbaar. In deze appartementen zit op de eerste verdieping een open keuken met woonkamer en een toilet. Op de tweede verdieping bevind zich de slaapkamer en de badkamer met daarin een douche. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot een ruim balkon.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 66 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Paukenlaan 3 t/m 129 - Appartementen

  Galerijflat en portiekflat Van € 465 tot 570 /mnd
  • wonen 35 tot 70 m² wonen
  • aantal kamers onbekend
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Paukenlaan 57 Verhuurd 50 m² wonen 2 kamers € 599 /mnd
  Paukenlaan 67 Verhuurd 60 m² wonen 2 kamers € 540 /mnd
  Paukenlaan 75 Verhuurd 60 m² wonen 2 kamers € 540 /mnd
  Paukenlaan 9 Verhuurd 50 m² wonen 2 kamers € 559 /mnd

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Paukenlaan 3 t/m 129

Van € 465 tot 570 /mnd