H.J. van Heekplein 58-01 t/m 58-25 en Oldenzaalsestraat 1-01 t/m 1-19

Enschede
Van € 650 tot 1.050 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 34 (geen beschikbaar)
 • Wonen 80 tot 150 m²
 • Aantal kamers 4

Omschrijving

Royale stadswoningen met eigen parkeerplaatsen in het gezellige en bruisende centrum van Enschede gelegen aan de Oldenzaalsestraat en H.J. van Heekplein.

Er is een grote diversiteit aan woningen; appartementen en stadswoningen verdeeld over 2 of 3 lagen. De stadswoningen gelegen aan de Oldenzaalsestraat beschikken over een eigen entree op straatniveau. De overige woning zijn bereikbaar via een afgesloten entree vanwaar het complex zowel via een trap als lift bereikbaar is. Alle woningen beschikken over een luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur, luxe badkamer, eigen berging en parkeerplaats. De appartementen delen een royaal terras en de stadswoningen hebben allen een privé terras/stadstuin.
Via de toegang aan de Oldenzaalsestraat is het mogelijk om de auto vlakbij de woning te parkeren. Het parkeerdek is uitsluitend toegankelijk middels een keycard systeem, voor de huurders. Het huren van een tweede parkeerplaats is mogelijk.

Het complex is gelegen in het hart van de Enschedese binnenstad, boven winkelcentrum De Klanderij. Iedere dinsdag en zaterdag is er een gevarieerde warenmarkt op het mooiste winkelplein van Twente, het levendige H.J. van Heekplein.

Het complex is prachtig gelegen, met het stadsleven binnen handbereik. Of u nu uitgebreid wilt winkelen, gezellig een terrasje wilt pakken of misschien gaat u toch liever een cultureel avondje uit, het is allemaal mogelijk! De locatie beschikt over een unieke woonomgeving voor levensgenieters, want op en rondom het plein zijn talloze mogelijkheden om heerlijk uit eten te gaan, gezellig te winkelen of te ontspannen in het park.

Het complex is zeer goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. U loopt binnen 10 minuten naar Centraal Station Enschede, van waaruit er goede intercityverbindingen zijn naar o.a. Hengelo, Almelo, Deventer en verder. Het ziekenhuis Medisch Spectrum Twente en het busstation liggen tevens op loopafstand.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 34 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • H.J. van Heekplein 58-01 t/m 58 t/m 16 en Oldenzaalsestraat 1-01 t/m 1-19

  Tussenwoning Van € 650 tot 1.050 /mnd
  • wonen 80 tot 150 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Oldenzaalsestraat 1 1 Verhuurd 100 m² wonen 4 kamers € 944 /mnd

VGM NL verhuurmakelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing